HOROSCOP Vineri, 19 MAI. Zodiile au parte azi de o atmosferă productivă pentru comunicare

Un nou început vine cu luna nouă în Taur. Această lună nouă ne cere să ne reconectăm cu noi înşine, cu mediile noastre şi cu ceea ce ne face să ne simţim bine.

13407 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Vineri, 19 MAI. Zodiile au parte azi de o atmosferă productivă pentru comunicare

HOROSCOP 19 MAI 2023

HOROSCOP 19 MAI - Berbec

Logistica din spatele realizării unui mare vis este elaborată pe măsură ce Mercur în Taur se aliniază cu Saturn în Peşti. Luna nouă în Taur ar putea aduce o nouă sursă de bogăţie, securitate sau confort! Luna intră şi ea în Gemeni, încurajând comunicarea.

HOROSCOP 19 MAI - Taur

Mercur din zodia ta, Taur, se aliniază cu Saturn din Peşti, ceea ce poate fi de bun augur pentru munca în echipă. S-ar putea să te simţi împrospătat şi pregătit pentru un nou capitol din viaţa ta în timpul lunii noi de astăzi în Taur!

HOROSCOP 19 MAI - Gemeni

Luna nouă în Taur vă poate găsi reconectaţi-vă cu intuiţia într-un mod profund. Luna intră şi în semnul tău, Gemeni, găsind lumea pe lungimea ta de undă emoţională!

HOROSCOP 19 MAI - Rac

Discuţiile despre viitor au loc pe măsură ce Mercur din Taur se conectează cu Saturn din Peşti. Luna nouă din Taur te-ar putea găsi în legătură cu noi prieteni. Luna intră şi mai târziu în Gemeni, încurajându-te să încetineşti şi să te odihneşti.

HOROSCOP 19 MAI - Leu

Mercur în Taur se conectează cu Saturn în Peşti, ceea ce poate fi de bun augur pentru discuţii despre cariera sau responsabilităţile tale. Luna nouă din Taur vă poate găsi câştigând o realizare interesantă şi urmărind un nou obiectiv!

HOROSCOP 19 MAI - Fecioară

Mercur în Taur, se aliniază cu Saturn în Peşti, ceea ce vă poate găsi pe dvs. şi partenerii dvs. având discuţii solide despre planurile de viitor. Luna intră în Gemeni, care te-ar putea găsi şi pe tine stând în lumina reflectoarelor şi concentrat pe cariera ta.

HOROSCOP 19 MAI - Balanţă

Aţi putea să vă reorganizaţi programul, deoarece Mercur în Taur se conectează cu Saturn în Peşti. Luna intră în Gemeni, inspirând o atmosferă de aventură! Pot apărea noi oportunităţi.

HOROSCOP 19 MAI - Scorpion

Luna nouă în Taur marchează un nou început în relaţiile voastre! Luna intră şi mai târziu în Gemeni, ceea ce vă poate găsi să plătiţi o datorie sau să rezolvaţi o problemă veche.

HOROSCOP 19 MAI - Săgetător

Luna nouă din Taur vă poate găsi să începeţi un nou proiect. Aveţi grijă în cine vă puneţi încrederea!

HOROSCOP 19 MAI - Capricorn

Mercur în Taur se conectează cu planeta ta conducătoare Saturn în Peşti, ceea ce te-ar putea găsi având discuţii productive despre viitor. Luna nouă în Taur vă poate aduce o nouă inspiraţie creativă, plus ceva romantism! De asemenea, vă puteţi simţi plin de energie pentru a vă aborda lista de lucruri de făcut pe măsură ce luna intră în Gemeni.

HOROSCOP 19 MAI - Vărsător

Discuţii productive despre bani sau despre viaţa ta acasă pot avea loc pe măsură ce Mercur în Taur se conectează cu planeta ta conducătoare Saturn în Peşti. Luna intră şi ea în tovarăşii din zodia Gemeni, luminând sectorul de romantism şi creativitate al hărţii tale!

HOROSCOP 19 MAI - Peşti

Luna nouă în Taur marchează un nou început în ceea ce priveşte comunicarea. Luna intră şi în Gemeni, ceea ce vă poate aduce atenţia asupra casei, familiei şi vieţii personale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici