VIDEO Jocurile Olimpice: Puştiul-minune David Popovici este finală la 200m liber. Calificare şi pentru Robert Glinţă

  • Sportivul originar din Bucureşti şi-a început ascensiunea la JO: este în finala de la 200m liber.
  • Lupta pentru medalii în această probă se dă marţi dimineaţă, la ora 4.43 în România.
  • Şi Robert Glinţă (24 de ani) este în finală, dar la 100m spate, marţi (ora 4.59).
4426 afișări
Imaginea articolului VIDEO Jocurile Olimpice: Puştiul-minune David Popovici este finală la 200m liber. Calificare şi pentru Robert Glinţă

Jocurile Olimpice: Puştiul-minune David Popovici este în finala probei de 200m liber

Înotătorul David Popovici (16 ani) s-a calificat, în această dimineaţă, în finala probei de 200m liber.


Puştiul-minune al sportului românesc a terminat pe locul 2 în prima semifinală, după rusul Martin Malyutin, şi prinde lupta pentru medalii cu al şaptelea timp, penultimul.

Finala va avea loc marţi dimineaţă, de la ora 4:43, ora României.

De la ora 13.02, astăzi, Popovici are calificări în proba în care speră să prindă podiumul, chiar medalia de aur: 100m liber.

Şi Robert Glinţă (24 de ani) este în finală, dar la 100m spate! Românul a prins la mustaţă lupta pentru medalii, la o distanţă de o sutime de urmăritorii Armstrong şi Irie! Robert a încheiat prima semifinală pe locul 4, în 53.20.



Finala va avea loc marţi dimineaţă, de la 4:59, ora României.

La actuala ediţie a JO, începută pe 23 iulie şi care se va încheia pe 8 august, România are, deocamdată, o singură medalie, argintul adus de Ana Maria Popescu, la scrimă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici