Jocurile Olimpice: Sportivii medaliaţi au voie să stea 30 de secunde fără mască pe podium. Îmbrăţişările, interzise

  • Totul a pornit de la ştafeta australiană de 4x100.
  • Fetele au lăsat zâmbetul la vedere, la festivitatea de premiere.
  • ”După fotografii, sportivii vor trebui să poarte din nou măştile”, susţin oficialii.
513 afișări
Imaginea articolului Jocurile Olimpice: Sportivii medaliaţi au voie să stea 30 de secunde fără mască pe podium. Îmbrăţişările, interzise

Jocurile Olimpice: Sportivii medaliaţi au voie să stea 30 de secunde fără mască pe podium. Îmbrăţişările, interzise

Vom avea medaliaţi cu masca pe faţă? Nu, transmite CIO. După o primă zi cu sportivii de pe podiumul olimpic care se furişau să dea măştile la o parte măcar pentru o clipă, suficient pentru fotografia de suvenir cu medalia, CIO a schimbat ceremonialul foarte strict.

Acest lucru a fost anunţat de Comitetul Olimpic Australian, pus în discuţie după imaginile zâmbitoare ale ştafetei de 4x100, de pe podiumul de premiere.

CIO ne-a informat că au fost introduse noi reguli: sportivii vor putea scoate masca timp de 30 de secunde, pe podium, pentru fotografii, apoi vor trebui să le poarte din nou, au precizat australienii.

Cu toate acestea, Comitetul Olimpic Internaţional a cerut sportivilor să nu se îmbrăţişeze pe podium.

Suntem de partea sportivilor - a spus purtătorul de cuvânt al CIO, Mark Adams - dar există lucruri pe care, din păcate, a trebuit să le facem mai riguroase. Vom îndemna şi vom cere tuturor să respecte regulile”.

Tokyo este în continuare în alertă de COVID-19, în contextul Jocurilor Olimpice. Regulile în bula olimpică rămân severe.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici