Autoarea Harry Potter, "ucisă" pe internet după ce a scris o carte despre o persoană transgender

  • Hashtag-ul #RIP JKRowling este în trenduri azi pe reţelele sociale
  • Autoarea este criticată de comunitatea transgender după apariţia unei recenzii pentru noul ei roman
  • Cartea, 'Troubled Blood', spune povestea unui criminal în serie, transgender
2593 afișări
Imaginea articolului Autoarea Harry Potter, "ucisă" pe internet după ce a scris o carte despre o persoană transgender

#RIP JKRowling, hashtag la modă după ce autoarea Harry Potter e criticată pentru noua sa carte

Autoarea seriei Harry Potter n-a murit, însă este aspru criticată pentru noua sa carte, Troubled Blood, care spune povestea unui ucigaş în serie transgender. Cartea se lansează marţi, 15 septembrie şi este scrisă de J K Rowling sub pseudonimul Robert Galbraith.

Lansarea vine după ce Rowling a fost implicată într-un scandal pe tema comunităţii transgender  la începutul verii. Ea a râs pe Twitter de un titlu care includea expresia "oameni care au menstruaţie", în loc de "femei care au menstruaţie" şi a atras un val de critică asupra sa.

Criticii săi se bazează însă doar pe o recenzie a cărţii şi susţin că scriitoarea n-a murit, dar că şi-a îngropat cariera, abordând un astfel de subiect.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici