Beyonce a împlinit 39 de ani. Vedeta muzicii pop are peste 400 de premii

  • Beyonce este cea mai bine plătită artistă la ora actuală
  • Regina B este şi actriţă, dansatoare, regizor, compozitor şi femeie de afaceri
  • Artista susţine Black Lives Matter prin noua ei piesă Black is King
736 afișări
Imaginea articolului  Beyonce a împlinit 39 de ani. Vedeta muzicii pop are peste 400 de premii

FOTO: Instagram @beyonce

Astăzi este ziua de naştere a reginei muzicii pop. Beyonce s-a născut în Houston Texas. Fiind înzestrată cu un mare talent, încă din copilărie obişnuia să participe la concursurile de muzică pentru copii, iar în 1990 a început să cânte împreună cu Kelly, Michelle, LaTavia, LeToya şi Farrah. Şapte ani mai târziu acestea au semnat un contract cu Colombia Records formând oficial trupa Destiny’s Child.

În 2002 Beyonce şi-a început cariera solo iar în anul 2003 şi-a lansat primul ei album Dangerously in love care include şi primul number one Crazy in love în colaborare cu Jay-Z.

Beyonce este una dintre cele mai bine plătite artiste din toate timpurile, cea mai nominalizată la premiile Grammy, are 24 de premii castigate, iar în întreaga ei carieră a acumulat 418 de premii.

Beyonce şi Jay-z s-au căsătorit în 2008, au în prezent 3 copii, pe Ivy Blue în vârstă de 8 ani şi pe gemenii de 3 ani, Sir and Rumi.

Cel mai puternic cuplu din industria muzicală are în prezent o avere estimată de peste 1,4 miliarde de dolari. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici