Britney Spears este liberă. A ieşit de sub tutelă după 13 ani VIDEO

  • Cântăreaţa este, în sfârşit, liberă să-şi trăiască viaţa după bunul plac.
  • Tutela tatălui său a durat 13 ani.
  • Acesta a acceptat decizia, spunând că „este timpul ca ea să-şi reorganizeze cum vrea viaţa”.
1490 afișări
Imaginea articolului Britney Spears este liberă. A ieşit de sub tutelă după 13 ani VIDEO
Zi importantă pentru Britney Spears, vineri. Judecătoarea Brenda Penny din Los Angeles a anunţat verdictul pozitiv, iar hotărârea are efect imediat. Tatăl vedetei nu s-a opus, conform BBC.
 
„Cea mai bună zi. Cred că voi plânge”, a scris vedeta fanilor săi, pe Instagram. În repetate rânduri, aceasta s-a opus tutelei instaurate de către tatăl său, numind-o abuzivă. 
 
Fanii s-au adunat în faţa tribunalului în semn de susţinere. 
 
Timp de 13 ani, Britney Spears nu a avut control asupra banilor săi sau deciziilor privind propria carieră sau viaţă personală. Nu şi-a putut vizita copiii şi nu s-a putut căsători. 
„Cea mai bună zi. Cred că voi plânge”, a scris vedeta fanilor săi, pe Instagram. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici