COVID-19 în lume. 30 de olandezi au „dis-dansat” în club la prima petrecere post-coronavirus

  • Prima petrecere într-un spaţiu închis, în Olanda, a avut loc în clubul Doornroosje din Nijmengen.
  • Nuray Boga a venit cu cinci prieteni la petrecere, dar au avut voie să danseze doar pe scaune, amplasate la 1,5 metri distanţă unul faţă de celălalt.
  • 30 de persoane au participat la eveniment, iar organizatorii speră că din iulie vor putea organiza petreceri cu 100 de persoane.
468 afișări
Imaginea articolului COVID-19 în lume. 30 de olandezi au „dis-dansat” în club la prima petrecere post-coronavirus

COVID-19 în lume. 30 de olandezi au „dis-dansat” în club la prima petrecere post-coronavirus

Olandezii şi-au făcut deja curaj şi au organizat prima petrecere cu distanţare socială, într-un spaţiu închis în Nijmengen. Organizatorii au amplasat doar 30 de scaune respectând distanţarea socială. Tinerii au avut voie să danseze doar aşezaţi pe scaun, iar pentru unii misiunea a fost aproape imposibilă, mai ales că cei doi DJ invitaţi la eveniment i-au energizat cu muzică electronică.
 
Fiecare dintre participanţi a plătit câte 10 euro intrarea şi au avut o băutură inclusă. Organizatorii evenimentului spun că vor continua să facă astfel de petreceri, iar din luna iulie vor să crească numărul participanţilor la 100.
 
Nuray Boga a venit şi ea la petrecere alături de prieteni. „A fost incredibil. O experienţă ieşită din comun. Ne-am luat doza de muzică în 20 de minute. Mi-am cumpărat 5 bilete împreună cu prietenii mei. Da, a fost genial. A trecut mult timp de când am ieşit din casă”, a spus Boga. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici