Eminem, lider la vânzări. A depăşit legende precum 2Pac sau Notorious B.I.G.: Jay-Z, doar pe locul 3

  • Eminem, artistul hip-hop cu cele mai multe discuri vândute
  • Eminem a vândut mai bine decât legende ca 2Pac sau Notorious B.I.G.
  • Jay-Z completează podiumul vânzărilor de discuri hip-hop
746 afișări
Imaginea articolului Eminem, lider la vânzări. A depăşit legende precum 2Pac sau Notorious B.I.G.: Jay-Z, doar pe locul 3

Eminem rămâne cel mai bine vândut artist hip-hop din toate timpurile. Potrivit cifrelor date publicităţii de Asociaţia Industriei Discografice din Statele Unite (RIAA), Eminem a vândut 46,5 milioane de discuri. 

Eminem păstrează un avans de 10 milioane de exemplare faţă de 2Pac artistul de pe locul doi al clasamentului. Legendarul rapper se află pe poziţia a doua cu un număr de 36,5 milioane de discuri vândute. Locul trei îi aparţine lui Jay-Z, cu 27.5 milioane de exemplare din produsele sale discografice achiziţionate de fani. 

Clasamentul continuă cu Drake, Nelly&Outkast şi Notorious B.I.G, aflat pe şase. Primele zece poziţii ale clasamentului sunt completate de MC Hammer, 50 Cent Kanye şi DMX.

1. 46.5 million – Eminem
2. 36.5 million – 2Pac
3. 27.5 million – Jay-Z
4. 25.5 million – Drake
5. 22 million – Nelly & Outkast
6. 21 million – Notorious B.I.G.
7. 16 million – MC Hammer
8. 15.5 million – 50 Cent
9. 14.5 million – Kanye
10. 14 million – DMX
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici