Kanye West îl vrea pe JAY-Z vicepreşedinte. Rapperul vrea să candideze pentru alegerile prezidenţiale din toamnă

  • Kanye West vrea ca JAY-Z să-i fie vicepreşedinte dacă va câştiga alegerile
  • Rapperul a organizat primul miting duminică în Carolina de Sud
  • Între timp s-a confirmat informaţia că echipa sa nu a reuşit să-l pună în cursa pentru prezidenţiale
778 afișări
Imaginea articolului Kanye West îl vrea pe JAY-Z vicepreşedinte. Rapperul vrea să candideze pentru alegerile prezidenţiale din toamnă

Sursa foto: profimedia

Rapperul Kanye West şi-a anunţat intenţiile de a candida pentru poziţia de preşedinte al Statelor Unite la începutul acestei luni. West a avut duminică primul miting de campanie în Carolina de Sud.

Rapperul s-a confesat echipei sale că l-ar prefera pe JAY-Z în poziţia de vicepreşedinte. West a făcut furori duminică după ce a plâns pe scenă în timpul mitingului atunci când a abordat problema avortului.

Între timp s-a confirmat informaţia că echipa sa nu a reuşit să-l pună în cursa pentru prezidenţiale deoarece nu a îndeplinit numărul de 10.000 de semnături necesare pentru a candida.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici