Looney Tunes: Elmer îl vânează acum pe Bugs Bunny fără puşcă

  • Personajele Warner Bros. revin într-o nouă serie
  • Armele sunt interzise pentru a se adapta „sensibilităţilor moderne”
  • Pentru a-l fugări pe Bugs Bunny, Elmer şi-a schimbat puşca cu o coasă
1147 afișări
Imaginea articolului Looney Tunes: Elmer îl vânează acum pe Bugs Bunny fără puşcă

Sursa foto: © Screenshot / Warner Bros

The Looney Tunes şi-au închis armele în dulap. Bugs Bunny, Daffy Duck, Titi, Sylvester şi toate personajele vesele din desenele animate ale Warner Bros au revenit într-o nouă serie, difuzată începând cu 27 mai, în Statele Unite, pe platforma de streaming HBO Max. Episoadele, în format foarte scurt, reiau stilul primelor aventuri amuzante dezvăluite publicului la începutul anilor `40. Doar că tratarea violenţei a căpătat noi forme: armele de foc au fost scoase de pe ecran.

 

„Nu mai folosim arme de foc”, a declarat pentru The New York Times producătorul seriei animate, Peter Browngardt. Pentru producător, decizia de a elimina puştile şi pistoalele a fost luată pentru a adapta desenele animate la „sensibilităţile moderne”, într-un moment în care demonstraţiile împotriva violenţei exercitate de poliţişti abundă în Statele Unite. Totodată, legea armelor de foc este controversată şi contestată peste ocean.

 

Elmer Fudd vânează cu o coasă

Warner Bros. Studio a lansat pe YouTube un episod al seriei, în care Bugs Bunny şi Elmer Fudd continuă să se lupte între ei. Dar de data aceasta, vânătorul preferă să atace iepurele cu o coasă. Sam piratul şi-a schimbat pistolele cu un cârlig.

 

Susţinătorii celui de-al doilea amendament, care garantează fiecărui cetăţean al Statelor Unite dreptul de a purta arme, au contestat decizia echipei de creaţie de a interzice armele. Pentru New York Times, scenaristul Johnny Ryan subliniază că violenţa din Looney Tunes nu este restrânsă. "Suntem într-o epocă anti-bullying, toţi trebuie să fie prieteni, toată lumea trebuie să se înţeleagă. The Looney Tunes sunt aproape antiteza. Sunt personaje aflate în conflict, uneori foarte violente. ", afirmă acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici