Mai multe restaurante cu stele Michelin din Marea Britanie şi Irlanda oferă „meniul zilei”

  • Mai multe restaurante cu stele Michelin din Marea Britanie şi Irlanda oferă „meniul zilei”. Acesta este servit în mai multe momente ale zilei.
  • Cel mai mic preţ pentru un meniu este 15 lire sterline, potrivit Sky News.
364 afișări
Imaginea articolului Mai multe restaurante cu stele Michelin din Marea Britanie şi Irlanda oferă „meniul zilei”

Mai multe restaurante cu stele Michelin din Marea Britanie şi Irlanda oferă „meniul zilei”

Conform noului ghid Michelin pentru Marea Britanie şi Irlanda, în zonă sunt 170 de restaurante de o stea, 27 de două stele şi nouă de trei stele. Cele mai multe au preţuri mari, mult peste nivelul restaurantelor clasice.

Totuşi, există şi restaurante Michelin care au oferte de tipul „meniul zilei”. Potrivit Sky News, în Marea Britanie şi Irlanda sunt 16 restaurante Michelin care au oferte în diferite momente ale zilei.

Cel mai ieftin este un prânz la un restaurant Michelin din Buckinghamshire. Acolo, prânzul costă 15 lire sterline. În celelalte restaurante cu oferte se percepe un tarif cuprins între 30 şi 40 de lire sterline.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici