FOTO   Maşina lui Elton John a fost scoasă la licitaţie. Care este preţul de pornire

  • O maşină condusă în urmă cu câteva decenii de Elton John este scoasă la licitaţie joi, 25 martie.
  • Preţul de pornire este de 8.000 de euro.
737 afișări
Imaginea articolului Maşina lui Elton John a fost scoasă la licitaţie. Care este preţul de pornire

Cât costă maşina

Maserati Spyder Biturbo convertible are un preţ de pornire de 8.000 de euro şi se remarcă printr-un service proiectat de specialistul Maserati Bill McGrath, fiind realizată în conformitate cu exclusivistele cerinţe ale celebrului cântăreţ Elton John.

Artistul a cerut în mod expres ca designul interior al exemplarului ales să fie diferit, astfel că scaunele maşinii au fost tapiţate cu piele albă, iar marginile acestora au fost cusute cu roşu.

Maşina are toate manualele sale în portofelul original din piele, alături de rola originală a pieselor şi o serie de opţiuni şi accesorii speciale instalate din fabrică înainte de livrarea către Sir Elton John, inclusiv jante de tip split rim, precum şi o modernizare a echipamentului stereo care, la vremea respectivă, a costat 4.000 de lire sterline.

Maşina a fost proiectată şi realizată de o celebră companie de designeri de talie mondială şi a participat la Campionatul Britanic de autoturisme de la sfârşitul anilor 1980, dar şi la Campionatul European de autoturisme şi Campionatul Mondial de autoturisme din 1987.

Maşina poate fi văzută până joi, 25 martie, la Palatul Cesianu-Racoviţă.

„Licitaţia de Curiozităţi Tehnice”, unde se va licita maşina, va avea loc joi, 25 martie, ora 18:30, pe platforma Artmark Live. Iubitorii de maşini pot testa până atunci autovehiculul sau pot depune oferte pentru această piesă de colecţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici