A$AP Rocky dezvăluie că este într-o relaţie cu Rihanna: „Este dragostea vieţii mele.”

Rapper-ul american A$AP Rocky, îndrăgostit peste cap de Rihanna. Vedeta a confirmat într-un final că cei doi formează o relaţie într-un interviu acordat GQ.

333 afișări
Imaginea articolului A$AP Rocky dezvăluie că este într-o relaţie cu Rihanna: „Este dragostea vieţii mele.”

Sursă foto: ig @badgalriri

Rapperul A $ AP Rocky a confirmat că se află într-o relaţie cu cântăreaţa Rihanna şi a descris-o ca fiind dragostea vieţii sale, informează BBC.

Zvonurile despre faptul că vedetele se întâlneau au început încă din 2013, când rapper-ul a susţinut-o pe Rihanna în turneul ei Diamonds World Tour.

De când au devenit un cuplu oficial, au încercat să evite să fie fotografiaţi împreună de paparazzi. 

Rapperul menţionat că inspiraţia pentru noul său album este partenera sa.  

În 2019 A$ap Rocky a fost acuzat de agresiune într-un incident în Stockholm şi a primit o pedeapsă de doi ani cu suspendare.

În acel caz Donald Trump a sărit în apărarea sa, justificînd că rapperul este tratat necorespunzător de către autorităţile suedeze. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici