Concertul Celine Dion, din nou reprogramat. Reguli pentru cei care au cumpărat biletele

  • Concertul lui Celine Dion a fost reprogramat pentru 11 iunie 2023.
  • Agenţiile de bilete oferă un voucher în contravaloarea biletului, valabil 6 luni.
  • Banii se vor returna la sfârşitul anului 2023.
542 afișări
Imaginea articolului Concertul Celine Dion, din nou reprogramat. Reguli pentru cei care au cumpărat biletele

Concertul Celine Dion, din nou reprogramat. Reguli pentru cei care au cumpărat biletele

Concertul lui Celine Dion la Bucureşti, din turul european "Courage World Tour", programat iniţial pe 29 iulie anul trecut, şi amânat pentru 25 iulie anul acesta, a fost reprogramat pentru 11 iunie 2023.

Agenţiile de bilete spun că publicul care se află în imposibilitateade a participa poate preschimba biletele în vouchere.

Cumpărătorii au la dispoziţie 30 de zile calendaristice pentru a-şi exprima opţiunea de a schimba biletul. Clientul trebuie să trimită un mail cu subiectul "Solicitare voucher Celine Dion" şi să menţioneze numărul tichetului.

Nu primeşte banii pe loc, ci i se oferă un voucher pentru contravaloarea biletului. Astfel, dacă nu va avea cum să meargă la concertul lui Celine Dion, poate alege să meargă la alt concert.

Problema, este că dacă cineva nu poate participa la noua dată reprogramată a concertului sau nu foloseşte voucher-ul în cele 6 luni, cât este disponibil, banii i se vor returna abia la 3 luni de la data reprogramată a concertului, şi anume, septembrie 2023. Adică peste 2 ani şi jumătate.









 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici