Russell Crowe a participat la proiecţia specială a noului său film, la Vatican

Vaticanul a oferit noilor recruţi din forţele sale de poliţie şi din Garda Elveţiană bere şi floricele de porumb la o proiecţie specială a noului film „The Greatest Beer Run Ever”, care a fost încununată de o întâlnire cu unul dintre protagonişti - Russell Crowe, scrie Reuters.

348 afișări
Imaginea articolului Russell Crowe a participat la proiecţia specială a noului său film, la Vatican

FOTO Russell Crowe/Twitter

Russell Crowe, aflat în Italia pentru Festivalul de Film de la Roma, a intrat în mica sală de proiecţie a Vaticanului - care are doar 50 de locuri - pentru a saluta publicul între două proiecţii consecutive.

Acţiunea filmului „The Greatest Beer Run Ever” are loc în New York şi în Vietnam în 1967 şi se bazează pe povestea adevărată a lui John „Chickie” Donohue, care a adus în Vietnam cutii de bere de la barul din cartier pentru a le ridica moralul prietenilor care luptau acolo.

Donohue este interpretat de Zac Efron, iar Crowe joacă rolul lui Arthur Coates, un fotograf de război înrăit şi consumator de băuturi alcoolice. Bill Murray joacă rolul unui veteran înrăit şi super-patriot din al Doilea Război Mondial care conduce barul din cartierul Inwood din Manhattan.

Evenimentul de la Vatican a fost organizat de părintele Andrew Small, un oficial al Comisiei pentru protecţia minorilor de la Vatican, care are o apariţie în rolul unui preot paroh din cartier.

„Simt că mă simt înrudit cu bărbaţii de aici, de la Vatican, care ne protejează şi m-am gândit că invitându-i pe ei şi pe prieteni la un film este ceea ce faci când vrei să fii prietenos”, a declarat Small.

Reuters a vorbit cu câţiva recruţi care s-au bucurat de film, o comedie-dramă al cărei fundal este modul în care războiul a divizat profund familiile americane, prietenii de pahar şi societatea în general.

În film, Donohue a purtat şi un rozariu de la o mamă din cartier pentru a-l dărui fiului ei din Vietnam, dar acesta a fost ucis înainte ca Donohue să îl găsească.

În timp ce filmul era proiectat luni, Small a mers la reşedinţa din apropiere a Papei Francisc, iar acesta a binecuvântat câteva zeci de rozarii care au fost dăruite celor prezenţi la proiecţie.

Crowe a vizitat mai târziu Bazilica Sfântul Petru şi a avut parte de o privire rară, de aproape, „Pieta” lui Michelangelo, fiindu-i permis să treacă în spatele geamului antiglonţ care sigilează o capelă laterală unde este expusă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
russell crowe,
film

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici