Seria de filme Fast & Furios ajunge la finish

  • Saga „Furios şi Iute”, una dintre cele mai profitabile din istoria cinematografiei, opreşte motoarele după partea a 11-a
  • Deocamdată fanii vor putea vedea partea a 9-a la cinema din 28 mai 2021, la mai bine de un an de la data programată iniţial
9845 afișări
Imaginea articolului Seria de filme Fast & Furios ajunge la finish

Seria de filme Fast & Furios ajunge la finish

Capăt de linie pentru longeviva serie Furios şi Iute. Franciza se va termina cu al 11-lea film, la 20 de ani de la start.

Vestea a fost confirmată de studiourile Universal, care nu exclud însă posibilitatea continuării unor poveşti paralele. Între timp, lansarea părţii a 9-a a fost amânată luna trecută pentru 28 mai 2021, la mai bine de un an de la data anunţată iniţial.

Începută în 2001, saga Fast & Furios este cea mai de succes din istoria Universal, întrecând la încasări chiar şi seria Jurassic Park. Vin Diesel, care a părăsit seria după primul film şi s-a întors în 2009 pentru partea a 4-a, spune că a început să se gândească la final chiar înainte să înceapă filmările la F9. "Chiar dacă părţile 1 şi 2 din Fast 10 vor fi ultimele, ar fi frumos ca lumea asta a noastră să continue şi pentru generaţiile care vor veni", a spus actorul.


"- Am venit să te dobor, frăţioare.
 - Aici ai greşit. Eşti în lumea mea."

          

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici