The Motans a lansat videoclipul piesei ”Astrologic Vorbind”. Clipul a fost filmat integral cu telefonul

  • Trupa The Motans a lansat un nou videoclip pentru piesa "Astrologic Vorbind"
  • Clipul a fost filmat integral cu telefonul Oppo Reno4 Pro
  • Este primul clip al trupei filmat cu un smartphone
215 afișări
Imaginea articolului The Motans a lansat videoclipul piesei ”Astrologic Vorbind”. Clipul a fost filmat integral cu telefonul

sursă foto: captură Youtube

Dacă te întrebi ce mai fac artiştii de la noi în pandemie, află că ei devin mai inventivi! The Montans a lansat astăzi un nou clip pentru melodia ”Astrologic Vorbind”. Ce este tare la acest clip? El a fost filmat integral cu telefonul mobil!

Imaginile de pe o clădire din Bucureşti, din videoclip, au fost surprinse cu smartphone-ul Oppo Reno 4 Pro.

Nu este prima dată când smartphone-ul este folosit astfel. Galaxy Note 20 sau iPhone-ul au fost folosite şi pentru proiecte ample, de cinema.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici