Netflix va lansa pe 11 Noiembrie, Ziua Veteranilor, un nou serial despre Al Doilea Război Mondial

  • Netflix lansează un nou serial animat despre Al Doilea Război Mondial
  • Serialul este inspirat de cartea „The Liberator”
  • Serialul va fi lansat pe 11 Noiembrie – Ziua Veteranilor
345 afișări
Imaginea articolului Netflix va lansa pe 11 Noiembrie, Ziua Veteranilor, un nou serial despre Al Doilea Război Mondial

Netflix va lansa pe 11 Noiembrie, Ziua Veteranilor, un nou serial despre Al Doilea Război Mondial

Daca iubeşti istoria, am veşti bine pentru tine! Netflix a lansat trailer-ul pentru un serial în variantă animată, despre Al Doilea Război Mondial. Serialul urmăreşte un grup de soldaţi aliaţi în timp ce se deplasează din Italia în Germania în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Serialul este conceput după cartea de non-ficţiune, „The Liberator” a lui Alex Kershaw – jurnalist englez, scriitor şi istoric.

Seria va fi lansată pe 11 Noiembrie, cu ocazia Zilei Veteranilor. Această zi marchează încheierea oficială a Primului Război Mondial deoarece la ora 11, în cea de-a 11-a zi a celei de-a 11-a luni a anului 1918 a fost semnat Armistiţiul de la Compiègne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici