The Weekend a lansat un remix cu Ariana Grande. Melodia ”Save your Tears” a ajuns în top 5, în peste 20 de ţări

  • Varianta originală a melodiei ”Save your Tears” a fost inclusă în albumul "After Hours".
  • Cu această melodie, The Weekend a cântat la Super Bowl LV halftime show.
  • Melodia ”Save your Tears” a ajuns în top 5, în peste 20 de ţări.
276 afișări
Imaginea articolului The Weekend a lansat un remix cu Ariana Grande. Melodia ”Save your Tears” a ajuns în top 5, în peste 20 de ţări

The Weekend a lansat un remix cu Ariana Grande. Melodia ”Save your Tears” a ajuns în top 5, în peste 20 de ţări

Cântăreţul canadian The Weeknd a lansat azi remix-ul piesei ”Save Your Tears”, în colaborare cu Ariana Grande. Videoclipul animat a fost regizat de Jack Brown şi produs de Blinkink.
 
Melodia este a treia colaborare între The Weeknd şi Ariana Grande, după ”Leve Me Harder” (2014) şi ”Off the Table” (2020).
 
Piesa ”Save Your Tears” este una dintre cele mai de succes din ultimul deceniu. Ea a fost dublu certificată cu platină şi a depăşit pragul de 1 miliard de accesări online.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici