Următoarea aventură a lui Batman: Partea a II-a revine cu Robert Pattinson în octombrie 2025

  • Misterul Batman – Partea a II-a: întoarcerea lui Robert Pattinson şi speculaţiile despre antagonişti.
  • DC dezvăluie data de lansare a filmului, dar distribuţia şi intrigile rămân sub semnul întrebării, alimentând anticipaţia fanilor până pe 3 octombrie 2025.
879 afișări
Imaginea articolului Următoarea aventură a lui Batman: Partea a II-a revine cu Robert Pattinson în octombrie 2025

Următoarea aventură a lui Batman: Partea a II-a revine în octombrie 2025

Lansarea mult aşteptată a The Batman – Partea a II-a este programată pentru 3 octombrie 2025, reprezentând un moment captivant pentru fanii DC. Plasat în universul distinct al DC Elseworlds, în loc de cel principal DC, filmul promite o abordare aparte a personajului iconic, scrie Pubity.

Robert Pattinson este confirmat să revină în rolul său de Cavaler Negru, iar Andy Serkis se întoarce în postura loialului Alfred Pennyworth. Cu toate acestea, distribuţia rămasă este învăluită în mister, lăsând fanii nerăbdători. Părerile abundă cu privire la întoarcerea lui Jeffrey Wright în rolul Comisarului Gordon, dar confirmarea oficială este în aşteptare.

Povestea şi antagonistul principal rămân neanunţate, alimentând speculaţiile online despre potenţialii răufăcători din galeria vastă a lui Batman. Teoriile despre Hush şi Professor Pyg au fost respinse prompt de şeful studiourilor DC, James Gunn. Deadline l-a sugerat pe Clayface ca pe un potenţial antagonist, adăugând la intrigă.

În timp ce primul film i-a lăsat pe Joker şi The Riddler în închisoare, posibilitatea întoarcerii lor planează, ţinând cont de istoria închisorilor din Gotham. Interpretarea lui Colin Farrell în rolul lui Penguin în filmul inaugural ridică, de asemenea, întrebări cu privire la potenţiala revenire a sa.

Pe măsură ce se apropie lansarea filmului şi încep filmările, se aşteaptă să apară detalii suplimentare. Întârzierea iniţială a filmărilor, atribuită grevei scriitorilor şi actorilor din Hollywood, a fost rezolvată, permiţând începerea filmărilor în martie. Cu toate acestea, termenul mai strâns poate afecta programul de producţie.

În ciuda incertitudinilor, fanii se bucură de speculaţii online, anticipând cu nerăbdare desfăşurarea poveştii şi adversarii formidabili cu care se va confrunta Batman în această continuare extrem de aşteptată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici