Video Cursă de atletism în China câştigată de.. cameraman? Bărbatul a filmat totul în doar 23 secunde

  • Un cameraman a alergat mai rapid decât atleţii la un concurs sportiv
  • Hao Xiaoyang a filmat cursa în 23 de secunde
  • Cameramanul filma o cursă de 100 de metri din China
2952 afișări
Imaginea articolului Video Cursă de atletism în China câştigată de.. cameraman? Bărbatul a filmat totul în doar 23 secunde

Un cameraman le-a dat clasă sportivilor care participau la o cursă de 100 de metri din China. Hao Xiaoyang, prezent la întrecerea sportivă de la Universitatea Shanxi, ar fi putut câştiga, detaşat, locul 1.

Acesta a alergat mai rapid decât concurenţii prezenţi la eveniment iar imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare. 

Cameramanul a recunoscut că şi-a redus viteza pentru a-i aştepta pe atleţi. Asta,  deşi îl îngreunau camera şi stabilizatorul,  care cântăreau peste patru kilograme.
 
Hao Xiaoyang a filmat întreaga cursă în doar 23 de secunde.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici