„2020 a început bine”: Momentul în care un avion cu 49 de pasageri la bord pierde o roată în timpul decolării. VIDEO

Un avion al companiei Air Canada a pierdut o roată în momentul decolarii, incidentul fiind filmat cu telefonul mobil de către unul dintre pasageri, scrie CNN.

1123 afișări
Imaginea articolului „2020 a început bine”: Momentul în care un avion cu 49 de pasageri la bord pierde o roată în timpul decolării. VIDEO

Sursa FOTO: Twitter @caf_tom

Pasagerul a distribuit imaginile pe reţelele de socializare, alături de comentariul sarcastic „Momentan mă aflu la bordul unui avion care a pierdut o roată. 2020 a inceput bine”. 

Totuşi, piloţii au reuşit să întoarcă aeronava din drum şi să aterizeze în siguranţă, transmite CNN. 

„Piloţii noştri sunt instruiţi pentru a face faţa în astfel de situaţii şi au reacţionat în conformitate cu procedurile companiei”, a declarat Manon Stuart, un purtător de cuvânt al Jazz Aviation, compania care a operat zborul. 

Aeronava cu cei 39 de pasageri a fost aşteptată pe pista de aterizare de mai multe vehicule de intervenţii „ca măsura de precauţie”. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici