7 culori în tendinţe pentru manichiura acestui sezon

  • Bordeau intens, tonuri profunde de verde, nuanţe vibrante de galben-muştar - acestea sunt doar câteva dintre culorile vedetă pentru manichiură în această toamnă.
  • Dacă vrei o manichiură mai accentuată, glitter-ul auriu face echipă excelentă cu orice nuanţă închisă.
4168 afișări
Imaginea articolului 7 culori în tendinţe pentru manichiura acestui sezon

7 culori în tendinţe pentru manichiura acestui sezon

Bordeau intens, tonuri profunde de verde, nuanţe vibrante de galben-muştar - acestea sunt doar câteva dintre culorile vedetă pentru manichiură în această toamnă. Odată cu scăderea temperaturilor şi cu explozia de schimbări cromatice din jurul nostru, manichiurile inspirate de natură devin alegerea ideală. Acum nu mai avem niciun motiv pentru care să nu ne putem bucura de o gamă variata de culori, de la cele pământii, la clasicul nude, culori de tranziţie şi texturi cu care să putem jongla.

Iată ce nuanţe sunt în tendinţe toamna aceasta pentru manichiura ta:

Verde închis

”Nu ai cum să dai greş cu această nuanţă complet neaşteptată pentru orice ţinută. Verdele închis se potriveşte perfect cu orice ton de piele şi este o modalitate ideală de a înlocui clasicul negru sau clasicul burgundiu”, afirmă cu tărie Diana Marandiuc, Education Manager OPI România.

Galben-muştar

O nuanţă vibrantă care aduce în toamna lui 2021 un aer fresh şi plin de entuziasm este galbenul-muştar. Imposibil să nu-ţi cucerească retina încă de la prima vedere!

Tonuri de maro

Din nou, uită de tonurile burgundii şi clasicul negru şi nu te speria să dai o şansă culorilor pământii. Promitem că te vei îndrăgosti instant!

Culori metalice pământii

Toamna aceasta este vremea să străluceşti şi să-ţi duci manichiura la un alt nivel. Optează pentru culorile metalice pământii pentru a te face remarcată în această toamnă. Să mai spunem că nici măcar nu ai nevoie de un specialist pentru a obţine manichiura perfectă?

Tonuri neutre

Trebuie să recunoaştem că ne este destul de greu să stăm departe de tonurile neutre de bej sau crem, toate fiind potrivite cu orice ton şi subton de piele.

Roşu sângeriu

Nu are cum să lipsească de pe lista favoritelor din toamna lui 2021 tonurile de roşu, iar nuanţele de roşu sângeriu se potrivesc perfect cu peisajul tomnatic. Dacă vrei o manichiură mai accentuată, glitter-ul auriu face echipă excelentă!

Albastru royal

”De ce să nu-ţi transformi manichiura într-o bijuterie?”, crede Diana Marandiuc, Education Manager-ul OPI România. Cu tonurile de albastru royal iei prin surprindere întreaga garderobă şi îi oferi un twist complet neaşteptat. Nouă ne place şi cu siguranţă îţi va plăcea şi ţie acest efect!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici