A construit „de la zero” un Lamborghini Aventador pentru fiul său. Reacţia imediată a producătorului italian | VIDEO

Un joc video l-a determinat pe un american să construiască un supercar „de la zero”, transmite CNN.

6831 afișări
Imaginea articolului A construit „de la zero” un Lamborghini Aventador pentru fiul său. Reacţia imediată a producătorului italian | VIDEO

A construit „de la zero” un Lamborghini Aventador pentru fiul său. Reacţia imediată a producătorului italian

Sterling Backus, în vârstă de 54 de ani, i-a construit fiului său în vârstă de 12 ani un Lamborghini Aventador, exact ca cel din jocul video pe care cei doi îl jucau împreună. Fizician de profesie, Backus a folosit o imprimantă 3D pentru a-şi duce la bun sfârşit planul.

Construcţia maşinii a început in 2018 şi l-a costat pe fizicianul american nu mai puţin de 23.000 de dolari. Un model fabricat de constructorul italian costă 500.000 de dolari. Potrivit CNN, Backus a fost sunat în urmă cu două luni de reprezentanţii Lamborghini, care i-au propus ca el şi fiul său să apară într-o reclamă de Crăciun.

În plus, italienii le-au împrumutat celor doi, pentru două săptămâni, o maşină adevărată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici