Accesul la concertele susţinute de André Rieu, pe 11 şi 12 iunie, va fi permis de la ora 19:00

Accesul la concertele susţinute de André Rieu, sâmbătă şi duminică, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, va fi permis începând cu ora 19:00, au anunţat organizatorii.

2518 afișări
Imaginea articolului Accesul la concertele susţinute de André Rieu, pe 11 şi 12 iunie, va fi permis de la ora 19:00

Accesul la concertele susţinute de André Rieu, pe 11 şi 12 iunie, va fi permis de la ora 19:00 (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Sâmbătă, 11 iunie şi duminică, 12 iunie, în Piaţa Constituţiei din capitală, vor avea loc concertele susţinute de celebrul violonist André Rieu, în acompaniamentul Johann Strauss Orchestra.

Regulile de acces stabilite de organizatori sunt valabile pentru ambele zile de concert şi se adresează publicului spectator.

Accesul se face de la ora 19:00, iar concertele vor începe la ora 20:30, potrivit eventim.ro. Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cât posibil aglomeraţia de la porţile de acces.

În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 19:00, pe cele două intrări amenajate în Bulevardul Libertăţii: intrarea dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidaţi de voluntari către zona şi locurile specificate pe bilete.

Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului.

Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou, au anunţat organizatorii.

Accesul copiilor cu vârste de până la doi ani este gratuit, iar cei care depăşesc această vârstă vor plăti bilet de intrare.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu orice fel de sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere etc.

Totodată, accesul cu umbrele nu va fi permis.

De asemenea, este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale, fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârşitul concertului şi de a şterge înregistrările video şi/sau audio.

Din motive de securitate, participanţii vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit şi păstrat în garderoba amplasată în zona de acces. De aceea, toţi fanii care vor participa la eveniment sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să lase la maşină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.

Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziţie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgenţă, au mai anunţat organizatorii.

Biletele pentru concertul de sâmbătă este sold-out, însă persoanele interesate îşi mai pot procura bilete pentru reprezentaţia de duminică, 12 iunie. Ultimele bilete rămase disponibile vor putea fi achiziţionate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale cât şi prin intermediul reţelei Eventim şi a platformei online www.eventim.ro.

În iunie 2015, celebrul violonist André Rieu a susţinut la Bucureşti, nu mai puţin de şapte concerte în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile a peste 85.000 de spectatori. Cu acest succes uriaş André Rieu a înregistrat un nou record pentru cel mai amplu eveniment concertistic al anului, scriind astfel o pagină importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015.

În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul şi numeroşi solişti internaţionali susţin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un million de spectatori. Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard's Top 10 în fiecare an, începând din 2004.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici