Accesul la concertul pe care Tori Amos îl va susţine joi, la Arenele Romane, permis de la ora 19.00

Accesul la concertul pe care cântăreaţa Tori Amos îl va susţine joi, la Arenele Romane din Capitală, va fi permis de la ora 19.00, urmând ca spectacolul să înceapă după ora 20.30, informează organizatorii evenimentului, Emagic.

547 afișări
Imaginea articolului Accesul la concertul pe care Tori Amos îl va susţine joi, la Arenele Romane, permis de la ora 19.00

Tori Amos (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Organizatorii recomandă ca spectatorii să apeleze la pelerine în caz de vreme ploioasă, accesul cu umbrele în spaţiul de eveniment fiind interzis. Nici accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi şi mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale şi aparate de înregistrare audio-video nu va fi permis.

De asemenea, în zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane care vor putea fi procurate de la punctele special amenajate. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate fie în aceeaşi seară, de la casieriile din incintă, până la ora 23.30, fie până pe 30 iunie, prin trimiterea unui e-mail la adresa office@eventjobs.ro.

Pentru accesul către Arenele Romane, publicul poate folosi atât aleile din Parcul Carol, cât şi strada Cuţitul de Argint, informează organizatorii evenimentului.

Concertul artistei va începe după ora 20.30, însă organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp, pentru a evita eventualele aglomerări la intarea în spaţiul de concert. De asemenea, este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun, numărul locurilor de parcare amenajate în zonă fiind extrem de redus.

Totodată, nu este încurajată prezenţa copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului foarte puternic, însă, dacă parinţii aleg să vină alături de cei mici, aceştia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.

Ultimele bilete rămase disponibile mai pot fi achiziţionate de pe www.myticket.ro şi www.iabilet.ro, dar şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi de la casa de bilete a Sălii Palatului. Preţul acestora variază între 95 şi 245 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. În limita disponibilităţii, biletele vor putea fi achiziţionate în seara evenimentului şi de la casa de bilete amenajată la intrarea în zona de concert.

Tori Amos a început să cânte la pian de la o vârstă fragedă, la 5 ani scriindu-şi deja primele creaţii instrumentale. La 13 ani susţinea concerte în baruri şi cluburi, însoţită de tatăl ei, însă primii paşi spre o carieră profesională i-a făcut în 1977, când a câştigat un concurs de tinere talente, urmat, în 1980, de un prim single, o compoziţie realizată împreună cu fratele ei. În 1986 a luat naştere proiectul Y Kant Tori Read, o trupă în care Tori îl avea alături şi pe toboşarul Matt Sorum, viitor membru Guns N' Roses şi Velvet Revolver. Însă, după numai un album, grupul s-a destrămat, artista fiind obligată de casa de discuri să lanseze un nou material. Astfel a apărut primul albumul solo, "Little Earthquakes", realizat în colaborare cu Doug Morris (fost CEO al Universal Music şi actual preşedinte şi CEO al Sony Music) - care s-a transformat într-un prim pas spre succes.

Următorii ani au purtat-o pe Tori Amos prin multiple experienţe muzicale, înregistrând un album într-o biserică ("Boys For Pele"), experimentând cu sonorităţi dance-electronice ("Choirgirl Hotel" şi "To Venus and Back") şi inovaţii stilistice ("Strange Little Girls" - un album de coveruri în care piesele originale scrise de bărbaţi sunt reinterpretate din perspectivă feminină), eliberându-şi alter ego-ul într-un album concept ("Scarlet's Walk").

La sfârşitul anului 2011, artista a lansat primul ei album de muzică clasică, "Night of Hunters", un tribut adus compozitorilor J. S. Bach, F. Chopin, C. Debussy, E. Granados, E. Satie şi F. Schubert.

Doi ani mai târziu a urmat un alt proiect ambiţios, musicalul "The Light Princess", realizat alături de scriitorul Samuel Adamson. Producţia a avut premiera la Teatrul Naţional din Londra şi a fost deja nominalizată la premiul pentru cel mai bun musical la UK Evening Standard Drama Awards.

Single-uri de succes, precum "Crucify", "Silent All These Years", "God", "Cornflake Girl", "Caught a Lite Sneeze", "Professional Widow", "Spark", "1000 Oceans", "Flavor" şi "A Sorta Fairytale", i-au adus artistei numeroase nominalizări şi premii, de la MTV Video Music Award până la Echo (prestigioasa distincţie din muzica clasică). Albumele sale s-au vândut în aproximativ 12 milioane de copii.

Cel mai recent turneu al artistei promovează "Unrepentant Geraldines", cel de-al 14-lea material de studio, lansat în luna mai a acestui an. Seria concertelor europene a început pe 5 mai, în Irlanda, pe 19 iunie fiind rândul Bucureştiului să găzduiască un show al cântăreţei Tori Amos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici