Actorii Leighton Meester şi Adam Brody s-au căsătorit

Actorii Leighton Meester şi Adam Brody s-au căsătorit weekendul trecut, potrivit presei internaţionale, la un an după ce au dezvăluit în mod public că aveau o relaţie.

772 afișări
Imaginea articolului Actorii Leighton Meester şi Adam Brody s-au căsătorit

Actorii Leighton Meester şi Adam Brody s-au căsătorit (Imagine: Hepta)

Cei doi actori, care s-au logodit în noiembrie şi au jucat împreună în 2011 în comedia romantică "Vecinii/ The Oranges", s-ar fi căsătorit într-o ceremonie secretă, ce a avut loc weekendul trecut, informează femalefirst.co.uk.

Mai mulţi prieteni ai mirilor - staruri ale serialelor "Gossip Girl" şi "The O.C" - au confirmat informaţia pentru UsMagazine.com.

Un prieten al cuplului dezvăluise anterior faptul că actriţa Leighton Meester, în vârstă de 27 de ani, a început o relaţie cu actorul Adam Brody, în vârstă de 34 de ani, abia în februarie 2013, deşi "au fost întotdeauna apropiaţi şi prietenoşi" atunci când au lucrat împreună în 2011.

Adam Brody a avut în trecut relaţii cu actriţa Rachel Bilson şi cu regizoarea Lorene Scafaria, iar Leighton Meester a avut o relaţie cu actorul Aaron Himelstein.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici