Actorii Naomi Watts şi Liev Schreiber vor să se căsătorească

Actorii Naomi Watts şi Liev Schreiber vor să se căsătorească, întrucât au reuşit să îşi "rezolve problemele cauzate de diferenţele de opinii", a declarat o sursă din anturajul cuplului.

350 afișări
Imaginea articolului Actorii Naomi Watts şi Liev Schreiber vor să se căsătorească

Actorii Naomi Watts şi Liev Schreiber vor să se căsătorească (Imagine: Hepta)

Cei doi actori, a căror relaţie a început în urmă cu nouă ani, au împreună doi fii şi intenţionează să se căsătorească. "Naomi şi Liev au reuşit într-un final să treacă peste diferenţele lor de opinii şi se gândesc serios să se căsătorească", a declarat o sursă din anturajul cuplului, citată de RadarOnline.com, informează dailymail.co.uk.

Potrivit site-ului citat, acele diferenţe de opinii au vizat şi o căsătorie plănuită în 2007, dar care a fost anulată în ultimul moment.

"Deşi au avut în relaţia lor urcuşuri şi coborâşuri, Naomi şi Liev sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. Este un pas mare pentru ei, după tot acest timp, însă acum sunt pregătiţi pentru a se căsători", a adăugat aceeaşi sursă.

Se pare că cel mai recent eşec de box office al actriţei australiene, filmul "Diana", în care Naomi Watts, în vârstă de 45 de ani, a interpretat-o pe fosta soţie a prinţului Charles, a apropiat-o şi mai mult de partenerul ei de viaţă, americanul Liev Schreiber, în vârstă de 46 de ani.

"Liev a admirat felul în care Naomi a reuşit să treacă peste eşecul filmului «Diana», în care a interpretat un rol pentru care credea că va primi multe premii", a adăugat aceeaşi sursă.

"A fost total devastată din cauza acelui film, iar Liev a avut un rol uriaş, ajutând-o să îşi recapete încrederea şi să poată să joace în alte patru filme pe care le avea pe agenda ei de lucru", a spus sursa.

Naomi Watts şi Liev Schreiber au o relaţie care a început în anul 2005 şi au împreună doi fii - Alexander, în vârstă de şase ani, şi Samuel, în vârstă de cinci ani.

Actriţa australiană, care are şi cetăţenie britanică, a avut o relaţie cu regizorul Stephen Hopkins în anii '90 şi cu actorul Heath Ledger din august 2002 până în mai 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici