Actorul Eddie Izzard, într-un spectacol de stand-up comedy la Bucureşti, pe 29 aprilie

Eddie Izzard, unul dintre cei mai cunoscuţi actori de comedie britanici, vine pentru prima dată în România, cu un show de stand-up comedy, care va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, pe 29 aprilie, informează organizatorii, Emagic.

677 afișări
Imaginea articolului Actorul Eddie Izzard, într-un spectacol de stand-up comedy la Bucureşti, pe 29 aprilie

Eddie Izzard (Imagine: Hepta)

Show-ul de la Bucureşti este inclus în noul turneu mondial al artistului, "Force Majeure".

Renumit pentru apariţiile sale ca actor în filme de top precum "Ocean Twelve", "Ocean Thirteen", "Cars 2", "The Simpsons", "Valkyrie" şi "Chronicles of Narnia", Eddie Izzard este totodată unul dintre cei mai talentaţi performeri de stand-up comedy, show-urile sale, printre care "Dress to Kill" şi "Glorious", fiind apreciate peste tot în lume. Câştigător al prestigiosului British Comedy Award, în 1993, Eddie a ajuns să fie considerat în prezent unul dintre cei mai valoroşi actori de comedie din istorie, ocupând locul 19 într-un clasament realizat de personalităţi ale industriei de profil.

În decursul carierei sale excepţionale, Eddie a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, precum Madison Square Garden, Wembley Arena sau Paris Bercy, fiind primul actor de comedie care a susţinut un spectacol individual la legendarul Hollywood Bowl din Los Angeles. De-a lungul timpului, printre cei care s-au bucurat de umorul lui Eddie Izzard s-au numărat personalităţi de marcă, printre care Robin Williams, Mel Brooks, Jim Carey, Sharon Stone, Quentin Tarantino şi Madonna.

Pentru primăvara acestui an, Eddie Izzard pregăteşte un turneu mondial care se va numi "Force Majeure" şi care va cuprinde nu mai puţin de 25 de ţări din Europa, Asia, Africa, bifând şi apariţii în Statele Unite ale Americii, Noua Zeelandă şi Australia. Cu această ocazie, publicul român va avea la rândul său şansa de a-l vedea live, pentru prima dată, Eddie Izzard urmând să susţină un spectacol pe 29 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Biletele vor fi disponibile începând de sâmbătă pe www.Myticket.ro, precum şi în reţeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria "Mihai Eminescu" şi Sala Palatului, la diferite preţuri, în funcţie de distanţă faţă de scenă, respectiv 80 de lei, 100 de lei, 125 de lei, 150 de lei şi 200 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici