Actorul Ryan Reynolds, implicat într-un accident de automobil, în oraşul Vancouver

Actorul canadian Ryan Reynolds a fost implicat, weekendul trecut, într-un accident uşor, fiind lovit într-o parcare din oraşul Vancouver de un automobil condus de un fotograf local, care a părăsit locul faptei.

267 afișări
Imaginea articolului Actorul Ryan Reynolds, implicat într-un accident de automobil, în oraşul Vancouver

Actorul Ryan Reynolds, implicat într-un accident de automobil, în oraşul Vancouver (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Autorul acestui accident, un fotograf în vârstă de 52 de ani, a fost arestat ulterior pentru părăsirea locului accidentului. Starul canadian nu a suferit răni grave în urma acelui incident, a precizat, luni, poliţia locală.

Ryan Reynolds, care se află în Vancouver pentru a filma următorul lungmetraj inspirat din universul Marvel, intitulat "Deadpool", s-a implicat într-o dispută verbală cu acel fotograf, în parcarea unui hotel din acel oraş, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Fotograful l-a lovit uşor cu automobilul său pe starul hollywoodian, în timp ce părăsea acea parcare.

Actorul, care s-a născut în Vancouver, a suferit răni minore la nivelul spatelui şi al unuia dintre genunchi, însă a putut să revină pe platourile de filmare în ziua următoare.

Fotograful se află în continuare în arestul poliţiei locale.

Actorul de film şi televiziune canadian Ryan Reynolds a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar şi pentru relaţiile sale cu femei celebre: înainte de căsătoria cu actriţa Blake Lively, el a fost căsătorit cu Scarlett Johansson, de care a divorţat în 2010. Actorul canadian a putut fi văzut în 2012 în thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat în filme precum "Dacă aş fi...tu", "Vrei să te însori cu mine?" şi "Aşii din mânecă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici