Actorul Stephen Baldwin, acuzat de evaziune fiscală

Actorul american Stephen Baldwin, fratele mai tânăr al mult mai cunoscutului Alec Baldwin, starul serialului "30 Rock", a fost acuzat de evaziune fiscală, pentru neplata impozitelor datorate fiscului din statul New York.

152 afișări
Imaginea articolului Actorul Stephen Baldwin, acuzat de evaziune fiscală

Stephen Baldwin (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Stephen Baldwin, în vârstă de 46 de ani, a pledat nevinovat la această acuzaţie. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă de până la patru ani de închisoare.

Starul din "Suspecţi de serviciu" a declarat pentru Reuters că încearcă în aceste zile să găsească, alături de autorităţi, o rezolvare pe cale amiabilă a acestui proces, în care a fost acuzat că a evitat să plătească 350.000 de dolari, o sumă ce reprezintă taxele şi impozitele datorate statului în care locuieşte, New York.

"Nu am comis nicio infracţiune", a spus Baldwin într-un interviu telefonic, adăugând că a expediat deja autorităţilor un cec în valoare de 100.000 de dolari.

Procuratura din Rockland County, un comitat aflat la circa 25 de kilometri de New York, l-a acuzat pe actor că nu şi-a plătit taxele şi impozitele din 2008 până în 2010.

Baldwin a spus că nu a fost bine reprezentat în acea perioadă. Actorul solicitase să fie plasat sub protecţia legii falimentului în 2009.

Stephen Baldwin urmează să apară la tribunal pentru o nouă audiere, programată pe 5 februarie.

Născut în 1966, Stephen Baldwin este cel mai tânăr dintre fraţii Baldwin, toţi patru - Alec, Daniel, William şi Stephen - fiind actori. Familia Baldwin are ascendenţă irlandeză, britanică şi franceză. Stephen Baldwin a jucat în multe filme, rolul cel mai notabil fiind cel din pelicula "Suspecţi de serviciu" (1995), dar a avut multe apariţii şi în seriale de televiziune şi în emisiuni de tip reality-show.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici