Adele şi-a amânat, în ultimul moment, concertele din Las Vegas. Ce motive a avut artista

Britanica Adele urma să înceapă vineri o serie de spectacole în Las Vegas, însă acestea au trebuit amânate.

949 afișări
Imaginea articolului Adele şi-a amânat, în ultimul moment, concertele din Las Vegas. Ce motive a avut artista

Sursa foto: Twitter/Adele

„Îmi pare rău, dar spectacolul nu este gata”. În lacrimi, cântăreaţa britanică Adele a anunţat joi, 20 ianuarie, amânarea pe termen nedeterminat a seriei sale de concerte din Las Vegas (Nevada), cu doar o zi înainte de primul spectacol.

„Jumătate din echipa mea este bolnavă de COVID-19 şi a fost imposibil să finalizez spectacolul. Sunt supărată şi jenată”, a spus cântăreaţa într-un videoclip postat pe conturile sale de Twitter şi Instagram, cerându-şi scuze „tuturor celor ce au călătorit” pentru a participa la concertul programat în sala Colosseum a hotelului Caesars Palace.

În noiembrie 2021, la scurt timp după lansarea albumului intitulat „30”, vedeta a anunţat că va cânta în fiecare weekend, timp de douăsprezece săptămâni, începând cu 21 ianuarie, în Las Vegas.

„Am încercat absolut tot ce am putut pentru a pregăti totul la timp (…), dar am fost copleşiţi de timpii de livrare şi de coronavirus”, precizează Adele. „Vom reprograma toate datele, ne ocupăm de asta”, promite cântăreaţa în vârstă de 33 de ani.

Biletele au variat de la 85 de dolari (60 de lire sterline), la 685 de dolari (500 de lire sterline), estimându-se că artista ar fi câştigat mai bine de 500.000 de lire sterline per spectacol. Evenimentele programate ar fi fost primele concerte live ale lui Adele din ultimii cinci ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici