AEG Live vrea să realizeze un film despre ultimele zile din viaţa lui Michael Jackson

AEG Live, compania organizatoare a concertelor pe care Michael Jackson ar fi trebuit să le susţină la Londra, din iulie, negociază cu câteva studiouri de la Hollywood pentru a realiza un documentar despre ultimele zile din viaţa "Regelui muzicii pop", potrivit Wall Street Journal.

32 afișări
Imaginea articolului AEG Live vrea să realizeze un film despre ultimele zile din viaţa lui Michael Jackson

AEG Live vrea să realizeze un film despre ultimele zile din viaţa lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Compania AEG Live speră să recupereze astfel o parte din cele 30 de milioane de dolari pe care le-a cheltuit cu pregătirile pentru cele 50 de concerte pe care Michael Jackson ar fi trebuit să le susţină la O2 Arena din Londra, din 13 iulie.

În articolul postat pe site-ul oficial al publicaţiei Wall Street Journal se indică faptul că o înţelegere între AEG Live şi un mare producător de la Hollywood va fi încheiată, probabil, la începutul acestei săptămâni.

Reprezentanţii AEG Live nu au putut fi contactaţi până la ora difuzării acestor informaţii.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac.

Cauzele morţii starului american ar putea fi asociate cu dependenţa acestuia de medicamente calmante şi antidepresive, potrivit poliţiei din Los Angeles, care se ocupă de anchetă.

Înmormântarea celebrului cântăreţ a fost amânată până la aflarea rezultatelor testelor toxicologice efectuate pentru a stabili cauzele decesului artistului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici