Află aici cine sunt finaliştii la "Dansez pentru tine" - FOTO şi VIDEO

Emisiunea "Dansez pentru tine" din 1 decembrie a fost dedicată învingătorilor. Cele trei perechi care au rămas în concurs, baletul emisiunii, trupa Simplu, Loredana şi alte vedete Pro TV şi-au scos pălăria în semn de respect în faţa unor oameni speciali.

329 afișări
Imaginea articolului Află aici cine sunt finaliştii la "Dansez pentru tine" - FOTO şi VIDEO

Află aici cine sunt finaliştii la "Dansez pentru tine" - FOTO şi VIDEO

După o seară plină de întâlniri emoţionante şi de dansuri spectaculoase, telespectatorii Pro TV au hotărât, prin voturile lor, ca Alina Chinie şi Ştefan Bamboi să fie perechea care se clasează pe locul al III-lea în concurs şi primeşte premiul de 15.000 de euro. Chiar dacă a pierdut şansa de a se mai lupta pentru marele premiu, Ştefan a zâmbit, a mulţumit Alinei şi tuturor celor din echipă şi de acasă pentru susţinere şi ajutor şi a spus, în faţa ţării, esenţa participării lui la concurs: "Te iubesc, mami!". Veveriţa roşcată din band-ul de la "Happy Hour", Alina Chinie, a izbucnit în lacrimi la aflarea verdictului şi a spus că îi va duce dorul coregrafei lor, Victoria Bucun.

Fericiţii serii au fost Jean de la Craiova şi Liviu Vârciu, alături de partenerele lor, Sandra Neacşu şi Ilaria Cherloabă. Încurajate, dar şi emoţionate de prezenţa taţilor lor bolnavi în platoul emisiunii, Ilaria şi Sandra, au executat dansurile din concurs mai mult cu ochii în lacrimi. Mai mult, Ilaria a avut parte şi de o accidentare în timpul dansului de salsa şi a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente.

Vineri seară, în finala sezonului al optulea al emisiunii, telespectatorii vor decide, prin voturile lor, care dintre cele două echipe finaliste merită marele premiu şi trofeul visurilor.

Tot la "Dansez pentru tine", vedetele Pro TV Roxana Ciuhulescu şi Florin Busuioc, au făcut un moment amuzant în ring, pe piesa lui Florian Pittiş "Mi-am dorit o maşină". Momentul lor inedit de dans a fost o dedicaţie pentru o tânără de 36 de ani, fără picioare, care încearcă să-şi trăiască fiecare zi zâmbind, muncind. Impresionat de povestea ei, Florin Busuioc i-a dăruit Corinei 2.000 de lei pe lângă premiul de 3.000 de euro pe care ea l-a primit de la sponsorii emisiunii.

Actriţa Carmen Tănase şi Nea Mărin Barbu, specialistul în folclor al emsiunii, au încins ringul cu un dans ţigănesc plin de spirit şi de nerv, menit să ajute un antrenor să-şi poată duce mai departe misiunea de dascăl.

De asemenea, prezentatorul de la Acasă Mircea Solcanu, l-a avut alături pe dansatorul Gabriel Muşoiu. Împreună, Mircea îmbrăcat în costum, iar Gabriel îmbrăcat în femeie, au creat un moment special, menit să ajute un poştaş care, din cauza problemelor de sănătate, ar putea fi în pericol să nu-şi mai exercite meseria pe care o face cu drag de 20 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici