Ştefan Bănică prezintă piesa "Ho Ho Ho" la "Dansez pentru tine"

Pro TV şi Ştefan Bănică vor aduce, printr-un moment special creat pentru a prezenta noua piesă a artistului, "Ho Ho Ho", sărbătoarea Crăciunului în emisiunea "Dansez pentru tine".

281 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică prezintă piesa "Ho Ho Ho" la "Dansez pentru tine"

Ştefan Bănică şi Bogdan Iancu (Imagine: ProTv)

Inclusă pe noul album de colinde al lui Ştefan Bănică, piesa "Ho Ho Ho" este şi coloana sonoră a filmului cu acelaşi nume, care va fi lansat pe marile ecrane începând cu 21 noiembrie şi va fi difuzat pe Pro TV în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, de la ora 20.30.

Momentul "Ho Ho Ho" creat de Ştefan Bănică la "Dansez pentru tine" îl va include şi pe partenerul său mai mic din film, Bogdan Iancu, actorul de numai 8 ani. Totodată, platoul de la "Dansez pentru tine" se va umple de brăduţi, îngeraşi, reni, copii şi daruri.

Tot vineri, Iuliana Luciu, sora cea mică a Nicoletei Luciu, va veni la "Dansez pentru tine" pentru a ajuta o fetiţă de 9 ani, care nu are o mână, dar care este foarte talentată şi ambiţioasă, cântă şi dansează foarte bine şi are în palmares multe premii la festivaluri din ţară. Iuliana Luciu va dansa alături de Momo, unul din membrii baletului emisiunii, pe piesa "Paparazzi", cântată de Lady Gaga.

Totodată, Cătălin Moroşanu şi Gina Pistol vor dansa sexy la "Dansez pentru tine", tot în scop umanitar. Ei îşi propun să o ajute pe Măicuţa Serafima de la Mănăstirea Marcus să le asigure o viaţă mai uşoară celor opt fetiţe abandonate în maternitate şi luate de ea în plasament acum şase ani.

Pe de altă parte, perechile rămase în concurs vor avea de dansat două stiluri desprinse parcă din poveşti. Concurenţii vor pluti pe ringul visurilor în paşi de slow-fox, pe acorduri celebre, cu versuri în limba română adaptate de Florin Busuioc. Demonstraţia de slow-fox va fi făcută în platoul emisiunii, în direct, de perechea formată din Adriela Morar şi Andrei Ştefan, câştigător al trofeului "Dansez pentru tine" în al şaselea sezon.

Tot vineri, concurenţii vor dansa şi folclor internaţional. Pentru exemplificare, Marius Nedelcu şi Alexandra Seleş, foşti concurenţi la "Dansez pentru tine", vor încinge ringul cu un country veritabil.

Două dintre perechile comeptiţiei au de pregătit şi dansurile pentru duel. Astfel, telespectatorii Pro TV îşi vor lua, vineri seară, rămas bun de la una dintre perechile formate din Radu Vâlcan şi Elena Voscoboinic, respectiv Liviu Vârciu şi Ilaria Cherloabă.

Radu Vâlcan şi Elena Voscoboinic (20 de ani, Chişinău) dansează pentru tatăl Elenei, care a trăit în Transnistria. Tatăl Elenei nu ştie româneşte, dar el îşi doreşte să înveţe limba română, iar fiicele lui să trăiască în România. Visul Elenei, însă, este să nu trăiască departe de tatăl ei, aşa că ea îşi doreşte acest premiu pentru ca tatăl ei să înveţe româneşte şi să trăiască alături de ele în România sau măcar să le poata vizita foarte des. Ea îşi doreşte ca tatăl ei să nu mai fie nevoit să se ducă la muncă în Italia sau să vândă la tarabă pentru a-l putea creşte pe frăţiorul ei mai mic. Cei care vor să-i ajute pe Radu şi Elena să meargă mai departe în competiţie o pot face trimiţând sms la 1276, cu textul "Radu", sau sunând la 0 900 760 604.

Liviu Vârciu şi Ilaria Cherloabă (22 ani, din Oradea) luptă pentru tatăl bolnav al Ilariei. Tatăl Ilariei a suferit de poliomelită în copilărie, boala s-a agravat odată cu vârsta, însă el a muncit toată viaţa şi şi-a îndrumat fiica spre dans tocmai fiindcă el nu a putut să facă niciodată în viaţă dans sau vreun alt sport. Singurul refugiu al tatălui a fost sculptura, iar Ilaria vrea să-i asigure toate tratamentele necesare pentru ca tatăl ei să poată sculpta cât mai mult timp şi cu cât mai puţine dureri. Telespectatorii care vor ca Liviu şi Ilaria să treacă de acest duel o pot face trimiţând sms la 1276, cu textul "Liviu", sau sunând la 0 900 760 601.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici