Alanis Morissette va debuta ca editorialist pentru The Guardian

Cântăreaţa Alanis Morissette va debuta în curând în calitate de editorialist cu o serie de articole ce vor fi publicate într-o secţiune a suplimentului de weekend editat de cotidianul britanic The Guardian, informează contactmusic.com.

169 afișări
Imaginea articolului Alanis Morissette va debuta ca editorialist pentru The Guardian

Alanis Morissette va debuta ca editorialist pentru The Guardian (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Vedeta nord-americană va oferi cititorilor diverse sfaturi legate de stilul de viaţă, într-o serie de articole săptămânale, ce vor fi publicate în suplimentul Guardian Weekend, începând din 16 ianuarie.

Alanis Morissette afirmă că este foarte bună atunci când vine vorba de a da sfaturi, deoarece a crescut ascultând întotdeauna cu mare atenţie problemele ce îi erau relatate de persoane mai în vârstă decât ea.

"Părinţi, fraţi, chiar şi membri ai familiei extinse îmi cereau sfatul. Acesta a fost rolul pe care mi l-am asumat, pentru că deţin, probabil, această combinaţie specială de intuiţie şi empatie. Practic, am câştigat o experienţă vastă, ascultându-i pe ceilalţi, era aproape ca o profesie", a declara celebra cântăreaţă.

"În mod cert, sunt o persoană care crede în terapie. Cred că asta este evident. Nu vreau să spun că toată lumea ar trebui să facă terapie, dar cred că oricine are de beneficiat de pe urma ei. Însă sunt şi conştientă de faptul că mulţi oameni sunt refractari la acest aspect", a adăugat Alanis Morissette.

Cântăreaţa canadiană, care va prelua rolul de editorialist la Guardian Weekend de la actriţa Molly Ringwald, oferă deja sfaturi de lifestyle şi dezvoltare personală pe site-ul ei oficial.

Cântăreaţă şi compozitoare, Alanis Morissette, născută în 1974, la Otawa, în Canada, şi-a făcut debutul în lumea muzicii la vârsta de zece ani, când a înregistrat primul single din carieră - "Fate Stay With Me". La 14 ani a semnat primul contract cu o casă de discuri, iar în 1991 a lansat albumul "Alanis", al cărui succes i-a adus discul de platină în Canada şi un Juno Award (Grammy-ul canadian), la categoria "cea mai promiţătoare interpretă".

Debutul său pe plan internaţional a avut loc în 1995, odată cu albumul "Jagged Little Pill", care a intrat în istoria muzicii drept cel mai bine vândut material discografic de debut al unei artiste solo. Urmează alte patru albume cu vânzări record, precum şi numeroase single-uri care au urcat în topuri - "You Oughta Know", "All I Really Want", "One Hand In My Pocket", "Ironic", "You Learn", "Head over Feet", "Uninvited" (inclus pe coloana sonoră a filmului "City of Angels"), "Thank U", "That I Would Be Good", "Hands Clean", "So Pure", "King of Pain".

Apreciată pentru vocea sa, dar şi pentru originalitatea versurilor, Alanis Morissette a fost recompensată de-a lungul carierei cu 12 premii Juno şi şapte premii Grammy, înregistrând vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume. De altfel, Alanis este considerată una dintre artistele cu cele mai mari vânzări din industria muzicală.

În 2008, cântăreaţa a concertat la Bucureşti, pe scena festivalului B'estfest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici