Alexandra, fiica prezicătoarei Carmen Harra, pe coperta Playboy din octombrie

În octombrie, Playboy ţine cu tot dinadinsul să arate că fructele s-au copt. Aşa că ţi-o ”culege” pe copertă, direct de la Miami, pe Alexandra Harra, care a fermecat România cu minunatul ei posterior. Cel cu care face concurenţă puternică unor vedete precum Kim Kardashian, J. Lo sau Coco Austin.

1997 afișări
Imaginea articolului Alexandra, fiica prezicătoarei Carmen Harra, pe coperta Playboy din octombrie

Alexandra, fiica prezicătoarei Carmen Harra, pe coperta Playboy din octombrie

Dacă însă nu eşti un adept al jocului pe linia de fund şi preferi un joc mai ofensiv, mizează cu încredere pe playmate-ul din această lună, în persoana seducătoarei brunete Ştefania, prima dintre concurentele la concursul Cyber Girl, de pe Playboy.ro. Seria de pictoriale nu se opreste aici, ci continuă cu un cuplu de atacante – Bianca şi Carmen - care vor răspunde perfect la întrebarea ”Care e cel mai tare… V?”. Alături de ele, străinele Melissa Lori şi Miriam Ratmann completează o echipă de Liga Campioanelor.

Desigur însă, Playboy nu e numai despre fete frumoase. În octombrie citeşte un super-interviu cu unul dintre cei mai bine cotaţi actori de la Hollywood: Samuel L. Jackson, care vorbeşte despre începuturile sale cinematografice, relaţia cu Tarantino, fosta dependenţă de droguri şi… fetişul său cel mai mare.

Tot în acest număr Cornel Iie de la trupa Vunk vă explică de ce a trebuit să facă împrumut la bancă pentru cel mai mare concert românesc din ultimii ani iar în articolul despre cei mai mari ”hacktivişti” ai secolului vei citi despre cum şi cât sunteţi manipulaţi online.

Adaugă materiale despre filme, muzică, jocuri, scule, maşini, fashion, mâncare… plus un Top 10 al celor mai neruşinate femei din istorie şi te vei regăsi într-o lume în care unica dorinţă este să-ţi trăieşti viaţa. Citind Playboy.

Noul număr Playboy poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând de astăzi, 7 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici