Ambasadorul Marii Britanii, la UNTOLD: Ambasadorii reali sunt pe scenă

Ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble, a spus că se simte ca acasă la Cluj-Napoca, la UNTOLD, susţinând că festivalul este unul minunat şi că ambasadorii reali sunt pe scenă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

215 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Marii Britanii, la UNTOLD: Ambasadorii reali sunt pe scenă

Ambasadorul Marii Britanii, la UNTOLD: Ambasadorii reali sunt pe scenă

Andrew Noble a declarat, vineri seara, la UNTOLD că pe scenele de la festivalul clujean vor evolua 12 artişti britanici care au nevoie de susţinere.

„Mă simt foarte bine, mă simt acasă la Cluj cu acest eveniment grozav, e minunat. Noi credem că aproape 3.000 de turişti britanici au venit la UNTOLD, dar sunt şi mulţi artişti britanici, 12 la număr, printre care Stormzy, James Arthur şi Robbie Williams, este şi un festival britanic de muzică. Pentru noi, muzica este o parte integrală a vieţii britanice, astfel încât nu se ştie dacă un artist este american sau britanic, şi noi vrem să îi susţinem pe cei 12 britanici de la UNTOLD”, a spus Noble.

Întrebat care este artistul său preferat, diplomatul britanic a spus că pe Robbie Williams îl cunoaşte mult mai bine decât pe ceilalţi, dar a subliniat că şi atmosfera de la concertul lui Stormzy a fost „foarte faină”.

Întrebat, mai departe, dacă UNTOLD poate fi considerat în aceste patru zile ca fiind capitala lumii, Andrew Noble a răspuns: „Cred că da”.

„Şi eu am o problemă să fiu ambasadorul britanic pentru că ambasadorii reali sunt pe scenă, ei dau un mesaj al ţării mele, de prietenie între noi şi voi”, a conchis diplomatul.

Festivalul UNTOLD se desfăşoară în perioada 1 – 4 august la Cluj-Napoca.

Taguri:
ambasador,
untold,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici