Amy Winehouse, declarată nevinovată de agresarea unei admiratoare

Amy Winehouse a fost declarată nevinovată de un tribunal londonez într-un proces în care cunoscuta cântăreaţă a fost judecată pentru agresarea unei dansatoare, informează bbc.co.uk.

13 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, declarată nevinovată de agresarea unei admiratoare

Amy Winehouse, declarată nevinovată de agresarea unei admiratoare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Amy Winehouse a fost acuzată că a lovit-o cu pumnul pe Sherene Flash, după ce aceasta i-a cerut cântăreţei să îi pozeze pentru o fotografie, în timpul balului din Berkeley Square, din septembrie 2008. Renumita cântăreaţă britanică a fost acuzată că a lovit-o pe Sherene Flash în zona ochilor, după ce un prieten al dansatoarei a încercat să apară şi el în fotografie.

Amy Winehouse a negat acuzaţia de agresiune în timpul acestui proces, desfăşurat la Curtea de magistraţi din Westminster.

Analizând probele, judecătorul districtual Timothy Workman a declarat că toţi martorii din acest proces, cu două excepţii, se aflau sub influenţa alcoolului în momentul producerii acestui incident. "Însă cele două depoziţii sunt neconcordante şi va trebui să examinez cu atenţie declaraţiile celorlalţi martori", a adăugat acelaşi judecător.

Judecătorul britanic a precizat faptul că dovezile medicale prezentate de avocaţii acuzării "nu au relevat tipul acestei vătămări corporale", care apare adeseori în urma unei lovituri puternice primită în zona ochilor.

După ce a părăsit sala de judecată, Amy Winehouse a declarat reporterilor prezenţi: "Sunt uşurată. Mă duc acasă".

Cu câteva momente înainte de incident, Sherene Flash i-a cerut permisiunea cântăreţei britanice de a o fotografia într-o cameră, după miezul nopţii, pe 26 septembrie. Totul a degenerat în momentul în care un prieten al dansatoarei, aflat în stare de ebrietate, a încercat să apară şi el în fotografie. Amy Winehouse a declarat că importanţa acestui incident a fost mult exagerată.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţei a declarat: "Ea şi-a susţinut întotdeauna nevinovăţia şi este fericită că poate acum să meargă mai departe şi să lase acest incident în urma ei".

Amy Winehouse a declarat că a fost prezentă la acel bal, pentru a-şi susţine o rudă, invitată să cânte în timpul galei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici