Amy Winehouse i-a agresat pe actorii unui teatru de pantomimă

Cântăreaţa Amy Winehouse riscă să fie din nou anchetată de poliţia britanică, după ce i-a agresat verbal pe actorii unui teatru de pantomimă dintr-o suburbie a Londrei şi l-a lovit pe directorul acestei instituţii, informează dailymail.co.uk.

51 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse i-a agresat pe actorii unui teatru de pantomimă

Amy Winehouse i-a agresat pe actorii unui teatru de pantomimă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit martorilor acestui incident, citaţi de cotidianul Daily Mail, turbulenta cântăreaţă britanică a întrerupt spectacolul "Cenuşăreasa" pus în scenă de teatrul din oraşul Milton Keynes, din Buckinghamshire, o suburbie a Londrei.

Amy Winehouse a şocat copiii şi părinţii acestora prezenţi la spectacol strigând în timpul reprezentaţiei: "Atenţie, e chiar în spatele tău!" şi "Las-o pe Cenuşăreasa, Prinţule! Ia-mă pe mine de soţie!".

Refuzând să ia loc, cântăreaţa le-a catalogat pe cele două surori vitrege ale Cenuşăresei drept "căţele", potrivit tabloidului britanic The Sun. Ulterior, Amy Winehouse l-a agresat fizic pe Richard Pound, directorul teatrului, trăgându-l de păr, lovindu-l în figură şi în zona testiculelor.

Un purtător de cuvânt al poliţiei britanice a confirmat faptul că organele de ordine au fost chemate la teatrul din Milton Keynes, în urma unei agresiuni comise asupra unui bărbat în vârstă de 27 de ani. Poliţia britanică nu a operat deocamdată nicio arestare, însă a iniţiat o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici