Andreea Esca, Andreea Marinescu si Lavinia Petrea povestesc în Pro TV Magazin despre 1 Decembrie - FOTO

Cea mai veche prezentatoare a Ştirilor ProTv, Andreea Esca, şi cele mai noi, Andreea Marinescu si Lavinia Petrea, au realizat un pictorial special pentru noul număr al revistei ProTv Magazin şi povestesc despre primul lor 1 Decembrie la Pro TV, cu ocazia celei de a 17-a aniversări a postului.

621 afișări
Imaginea articolului Andreea Esca, Andreea Marinescu si Lavinia Petrea povestesc în Pro TV Magazin despre 1 Decembrie - FOTO

Andreea Esca, Andreea Marinescu si Lavinia Petrea povestesc în Pro TV Magazin despre 1 Decembrie

În interviul acordat în exclusivitate Pro Tv Magazin, ştiristele mărturisesc ce le leagă cel mai mult de România, care este primul gest patriotic de care îşi amintesc şi care sunt, din punctul lor de vedere, principalele atuuri pe care le are ţara noastră.

Deşi aduce de atâţia ani în casele telespectatorilor principalele evenimente ale zilei, Andreea Esca este în continuare copleşită de emoţii în preajma datei de 1 Decembrie.

"Mă impresionează trecerea anilor. Mi se pare că ieri a fost 1 Decembrie de anul trecut. Şi am emoţii îngrozitoare, ca la 1 Decembrie 1995", a mărturisit vedeta ProTv.

Tot de primul 1 Decembrie petrecut în ProTv îşi amintesc cu mare drag şi colegele de pupitru ale lui Mihai Dedu, iar aceasta este ziua în care vin la serviciu cu gândul că urmează să traiască momente speciale alături de colegi.

"Ne strângem cu toţii în redacţie şi urmărim materialele făcute pentru această zi, despre oameni frumoşi la suflet, deosebiţi, români demni de luat exemplu", spune Lavinia Petrea.

"ProTv este un colos care, încet şi sigur, mi-a aşezat viaţa, m-a crescut frumos şi m-a învăţat să-mi fac meseria corect", a conchis, cu sinceritate, Andreea Marinescu.

În ce colţ de ţară le-ar plăcea să trăiască, pe unde ar plimba străinii dacă ar vrea să-i facă să ia corect pulsul României, ce ar schimba în ţara noastră, dar şi multe alte dezvăluiri, luni, în noul număr al revistei ProTv Magazin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici