Angelina Jolie divorţează de Brad Pitt după 12 ani de relaţie şi cere custodia copiilor. Brad Pitt: "Sunt foarte trist.Doar copiii noştri contează"

Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt luni, invocând "diferenţe ireconciliabile". Surse apropiate vedetelor au declarat pentru People că Brad Pitt nu ar fi folosit niciodată violenţa fizică cu copii săi, ci era doar un părinte ce voia să impună reguli mai stricte în creşterea şi educaţia copiilor şi a avut doar câteva izbucniri de mânie.

41831 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie divorţează de Brad Pitt după 12 ani de relaţie şi cere custodia copiilor. Brad Pitt: "Sunt foarte trist.Doar copiii noştri contează"

Angelina Jolie si Brad Pitt in perioada in care formau un cuplu

Pitt "a fost mereu mai strict", a declarat o sursă apropiată vedetelor pentru People, "dorea să le impună reguli puţin mai stricte". Sursa adaugă şi că Brad Pitt n-a fost niciodată violent cu copii, "deşi a avut câteva izbucniri de mânie, poate doar să fi ridicat tonul la ei", afirmă sursa.

"Angelina a avut întotdeauna o atitudine mai relaxată cu copiii. Nu ţipa niciodată la ei", potrivit sursei.

Angelina Jolie a depus luni documentele pentru divorţ la tribunal, citând drept cauză "diferenţe ireconciliabile". Cei doi actori sunt împreună din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Jolie a cerut custodia celor şase copii, cu clauză prin care se specifică faptul că Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita. Actriţa nu cere pensie alimentară. Data separării a fost stabilită de Jolie drept 15 septembrie în actele divorţului, relatează The Guardian.

Jolie nu doreşte ca Brad Pitt să aibă custodie comună a copiilor, ci doar custodie comună juridică. Potrivit unor surse apropiate cuplului, decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici. Actriţa cere, aşadar cutodia fizică a celor şase copii. Jolie nu doreşte ca Pitt să aibă, în termeni legali, "custodie fizică partajată", ci doar "custodie legală partajată". Surse apropiate cuplului au declarat pentru TMZ că decizia Angelinei Jolie este legată de felul în care Brad Pitt alege să se poarte cu copiii. Sursele afirmă că Angelina "nu mai poate îndura" să-l vadă pe Brad Pitt fumând marijuana şi consumând alcool. În plus, Pitt are un comportament impulsiv şi îşi manifestă făţiş furia, iar agresivitatea sa ar putea să le facă rău copiilor.

Astfel, un alt avocat al lui Jolie, Robert Offer susţine într-o declaraţie că "Angelina a luat decizia pentru binele familiei". Mai mult, site-ul american TMZ precizează că nicio terţă persoană nu este implicată în divorţ, subliniind că hotărârea Angelinei Jolie se bazează strict pe relaţia pe care Brad Pitt o stabileşte cu copiii.

Jolie este reprezentată în instanţă de avocata Laura Wasser, cea care l-a reprezentat şi pe Johhny Depp în procesul de divorţ cu Amber Heard. Angelina Jolie nu a solicitat suport marital sau pensie alimentară.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de peste zece ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Brad Pitt a fost căsătorit anterior cu actriţa Jennifer Aniston (2000 - 2005), iar Angelina Jolie a fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller (1996 - 1999) şi Billy Bob Thornton (2000 - 2003).

Brad Pitt, după ce Angelina Jolie i-a cerut divorţul: "Sunt foarte trist.Doar copiii noştri contează"

După ce Angelina Jolie a depus actele de divorţ luni, Brad Pitt a declarat pentru People că este foarte trist: "Ceea ce contează în următoarea perioadă este binele copiilor noştri". Actorul roagă presa să arate discreţie în acest caz, aşa încât copiii să nu sufere în această perioadă dificilă.

"Sunt foarte trist, dar tot ce contează acum este binele copiilor noştri. Rog frumos presa să arate discreţie în acest caz, aşa încât copiii să aibă linişte în această perioadă dificilă.", a declarat Brad Pitt pentru People.

O sursă apropiată vedetelor a declarat pentru People că ambii sunt foarte apropiaţi de copii. Angelina şi Brad Pitt au fost văzuţi de presă pentru ultima dată împreună la jumătatea lunii iulie, cu puţin timp înainte de aniversarea mariajului lor, dar sursele declară pentru People că Pitt a plecat în Franţa "de multe ori în acest an, din cauza certurilor".

"Vestea divorţului e neaşteptată", a declarat o sursă apropiată vedetelor pentru People. "Au petrecut mai mult timp separaţi decât împreună anul acesta, totuşi nimeni nu se aştepta să divorţeze." Sursa mai afirmă şi că în cuplu existau disensiuni legate de creşterea şi educaţia copiilor.

"Nu cădeau de acord în privinţa creşterii copiilor", a mărturisit sursa pentru People. "Cu atâţia copii, poate deveni haotic la un moment dat", a mai spus sursa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici