Angelina Jolie neagă acuzaţiile de cruzime la adresa copiilor, din timpul castingului din Cambodgia, pentru filmul First They Killed My Father

Angelina Jolie neagă acuzaţiile de cruzime la adresa copiilor, din cadrul castingului din Cambodgia, pentru filmul First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, realizat pentru Netflix.

2529 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie neagă acuzaţiile de cruzime la adresa copiilor, din timpul castingului din Cambodgia, pentru filmul First They Killed My Father

Angelina Jolie neagă acuzaţiile de cruzime la adresa copiilor, din timpul castingului din Cambodgia, pentru filmul First They Killed My Father

Angelina Jolie, care este şi Trimis Special al Înaltului Comandament al ONU pentru Refugiaţi, a recrutat copii din Cambodgia, pentru a apărea în noua peliculă pe care o regizează, First They Killed My Father.

Într-un interviu recent pentru Vanity Fair, actriţa a povestit cum au folosit un joc în timpul castingului, în cadrul căruia copiilor săraci li se dădeau nişte bani, care mai apoi le erau luaţi înapoi. Mai exact, cei mici jucau o scenă în care furau bani, apoi urmau să-şi motiveze gestul şi să înapoieze banii, scrie BBC.

Mărturisirile Angelinei Jolie au produs furie în mediul online, mulţi acuzând-o că a exploatat emoţional copiii.

Jolie a povestit în timpul interviului cum regizorii şi producătorii filmului au căutat copii prin mahalale şi orfelinate, pentru a apărea în noua ei peliculă, fiind vizaţi în mod specific copii care au experimentat greutăţi.

În timpul castingului, celor mici li se cerea să fure nişte bani, iar apoi, când erau prinşi, să vină cu o minciună prin care să explice motivul pentru care au recurs la gestul respectiv.

"Srey Moch, care a şi fost selectată pentru rol, a fost singurul copil care s-a uitat fix la bani pentru mult timp" a spus Jolie.

"Când a fost rugată să dea banii înapoi, a fost copleşită de emoţii. Întrebată de ce i-a luat, a spus că bunicul ei a murit şi nu aveau destui bani pentru o înmormântare decentă ", a povestit Jolie.

În mediul online însă, oamenii au acuzat-o pe Jolie de cruzime şi abuzuri emoţionale, notează BBC.

"Angelina Jolie a mers prea departe" a scris cineva pe Facebook.

"Pentru o persoană care-şi declară dragostea şi suportul pentru copiii din Cambodia, asta a fost o manevră bolnavă la care Jolie a apelat".

"Abuz de copii ", a scris o altă persoană pe Facebook, criticând "metodele autentice" ale Angelinei, pentru a face casting de film.

Angelina Jolie a reacţionat şi a ţinut să precizeze că este "fals şi deranjant" faptul că oamenii au interpretat greşit descrierea procesului de casting, făcută de ea în interviu.

"M-a deranjat faptul că un exerciţiu de casting, o improvizaţie pentru o scenă din film, a fost văzut ca un scenariu real" , a spus ea într-o declaraţie. "Aş fi fost furioasă dacă aşa ceva s-ar fi întâmplat în realitate".

"Au fost luate toate măsurile pentru siguranţa, confortul şi bunăstarea copiilor în timpul filmărilor," , a completat ea.

First They Killed My Father, debutul regizoral al lui Jolie pentru Netflix, este inspirat după povestea reală a unei supravieţuitoare a genocidului din Cambodgia, spusă prin ochii unui copil.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici