Angelina Jolie vine in România

Actriţa Angelina Jolie este invitată la Bucureşti unde va fi cap de afiş la o licitaţie organizată pentru copiii abuzaţi sexual. Vedeta a confirmat participarea la evenimentul din octombrie, informează cotidianul Click.

355 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie vine in România

Angelina Jolie vine in România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iubita lui Brad Pitt va participa la un bal de caritate, organizat la iniţiativa Asociaţiei de Intervenţie Terapeutică în Situaţii de Criză şi psihologului Mirela Zivari. Actriţa va fi prezentă, pe 21 octombrie, cel mai probabil la Hotelul Intercontinental, la campania socială "Noi spunem "NU!" abuzurilor sexuale împotriva minorilor".

Citeşte mai multe despre vizita Angelinei Jolie în România pe www.click.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici