Arpad Paszkany: Am vrut ca venirea trupei Iron Maiden să fie o surpriză pentru clujeni

Finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat luni că a vrut să facă o surpriză clujenilor prin aducerea trupei Iron Maiden la Cluj-Napoca, în 15 august, în cadrul unui eveniment prezentat de campioana României la fotbal.

150 afișări
Imaginea articolului Arpad Paszkany: Am vrut ca venirea trupei Iron Maiden să fie o surpriză pentru clujeni

Arpad Paszkany: Am vrut ca venirea trupei Iron Maiden să fie o surpriză pentru clujeni (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu-mi place să vorbesc şi să mă laud cu ceva ce nu eram sigur, dar iată că am reuşit şi astăzi am făcut anunţul oficial. Am vrut să fie o surpriză pentru toţi clujenii şi nu numai. Mai sunt trupe de muzică uşoară care vin şi pleacă, dar Iron Maiden a făcut cinste muzicii ani la rând. Sunt foarte bucuros că am reuşit să aducem această trupă la Cluj şi în România", a declarat Paszkany.

Show-ul va avea loc în 15 august, în parcarea mall-ului Polus Center din Cluj-Napoca, în cadrul unui eveniment prezentat de clubul de fotbal CFR Cluj şi organizat de Imagistică şi Iconică.

"Patronul Arpad Paszkany este un fan împătimit al trupei Iron Maiden, şi-a dorit mult să-i aducă la Cluj, dacă CFR Cluj câştiga campionatul. Acest lucru s-a întâmplat deja, iar clubul nostru, împreună cu firma care a făcut demersurile de organizare a concertului, suntem fericiţi pentru acest eveniment. Evident că toată echipa noastră, plus colaboratori şi cei apropiaţi, vor fi prezenţi la concertul din 15 august", a declarat Tudor Pop, ofiţerul de presă al CFR Cluj, pentru MEDIAFAX.

"Negocierile au durat câteva luni, le-am finalizat acum vreo 2 săptămâni şi deja facem demersurile de organizare. Ne aşteptăm pe o audienţă mare, de 40-50.000 de fani ai lui Iron Maiden, din Ardeal, Ungaria, Moldova, pentru că acesta va fi cel mai mare concert organizat până în prezent la Cluj. Mergem pe ideea de bilete cu preţ unic, adică 20 de euro, plus TVA", a declarat şi Liviu Alexa, directorul general al firmei organizatoare a concertului, Imagistica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici