Ascultă aici noul single Lady Gaga: „Sunt îndrăgostită de Iuda”. Cântăreaţa este acuzată de blasfemie

Lady Gaga stârneşte din nou controverse, de data aceasta cu noul său cântec, "Judas", din cauza căruia este acuzată de blasfemie.

193 afișări
Imaginea articolului Ascultă aici noul single Lady Gaga: „Sunt îndrăgostită de Iuda”. Cântăreaţa este acuzată de blasfemie

Noul single Lady Gaga: „Sunt îndrăgostită de Iuda”. Cântăreaţa este acuzată de blasfemie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noua melodie, care a fost lansată vineri, este deja contestată de Liga Catolică pentru Drepturile Religioase şi Civile, care o acuză pe artistă de blasfemie, scrie Daily Mail.

Preşedintele acestei organizaţii o acuză pe artistă că se foloseşte de tactici şocante pentru a-şi dezvolta cariera.

"Lady Gaga încearcă să şocheze catoligii şi creştinii în general: se îmbracă precum o călugăriţă, înghite rozariul. Acum s-a tranformat într-o caricatură a propriei persoane", a declarat Bill Donohue, preşedintele Ligii Catolice pentru Drepturile Religioase şi Civile.

Noul cântec al artistei conţine versuri precum: "Vreau să te iubesc/ Dar ceva mă îndepărtează de tine/ Iisus este virtutea mea, şi Iuda este demonul de care mă agăţ......Oh, el este atât de crud/ Dar sunt încă îndrăgostită de Iuda".

Gaga a fost crescută în credinţa romano-catolică şi chiar a mers la o şcoală din mănăstire în timpul adolescenţei.

În videoclipul noii piese, care va fi lansat în această lună, Gaga o va interpreta pe Maria Magdalena, în timp ce actorul Norman Reedus va avea rolul lui Iuda, apostolul care l-a trădat pe Iisus.

Noul album al cântăreţei Lady Gaga se intitulează "Born This Way" şi va fi lansat pe 23 mai. "Born This Way" este al doilea album de studio din cariera cântăreţei Lady Gaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici