Ashton Kutcher a depus mărturie în procesul CRIMINALULUI în serie supranumit „Spintecătorul de la Hollywood”/ Cum a ajuns actorul în situaţia de martor

Actorul Ashton Kutcher apărut miercuri în faţa judecătorilor ca martor în procesul unui criminal în serie după ce o femeie cu care s-a întâlnit a fost ucisă de aşa numitul ”Hollywood Ripper”, arată Rolling Stone.

3058 afișări
Imaginea articolului Ashton Kutcher a depus mărturie în procesul CRIMINALULUI în serie supranumit „Spintecătorul de la Hollywood”/ Cum a ajuns actorul în situaţia de martor

Ashton Kutcher a depus mărturie în procesul criminalului în serie supranumit „Spintecătorul de la Hollywood”/ Cum a ajuns actorul în situaţia de martor

Vedeta a recunoscut faptul că a fost îngrijorat de faptul că amprentele sale vor fi găsite de cei care investigau crima.

Artistul a fost chemat în instanţă ca martor în cazul deschis împotriva lui Michael Gargiulo, acuzat de moartea a două femei. Între acestea se numără şi Ashley Ellerin care a fost ucisă pe 21 februarie 2001, în noaptea în care avea o întâlnire cu Ashton Kutcher. Actorul încercase să o ia de acasă pentru a merge la o petrecere după ceremonia premiilor Grammys. Dar femeia nu i-a răspuns.

Kutcher a povestit că a avut impresia că a ratat orice şansă de a avea o relaţie cu ea când i-a bătut la uşă şi nu a primit niciun răspuns, mai mult, nici atunci când a încercat să o contacteze telefonic aşa cum stabiliseră anterior, nu a avut succes. Vedeta şi-a amintit că a încercat clanţa uşii şi s-a gândit că femeia a ieşit în oraş fără el supărată că a întârziat.

Actorul a explicat judecătorului cum a privit pe geamul casei femeii înainte să plece, văzând lumina aprinsă înăuntru. Kutcher a spus că a văzut că este deranj în casă şi că şi-a închipuit că pe jos era vărsat vin roşu. Procurorii au arătat că era de fapt sânge şi că Gargiulo, un vecin al femeii îi intrase în casă şi o înjunghiase de 47 de ori. Cadavrul a fost descoperit a doua zi de colega ei de cameră.

Potrivit publicaţiei TMZ, Kutcher a declarat în instanţă că a vorbit cu Ellerin în jurul orei 20.24 şi că atunci a aflat că femeia abia ieşise de sub duş şi se pregătea să îşi usuce părul. La oar 22.00 a sunat-o din nou şi i-a lăsat un mesaj pentru că se făcuse târziu şi i-a propus să nu mai iasă la masă ci să iasă în oraş ca să bea ceva.

Gargiulo a fost supranumit Hollywood Ripper (Spintecătorul de la Hollywood) după ce a fost acuzat că a mai ucis o vecină, pe Maria Bruno pe care a înjunghiat-o în 2005. El ar fi atacat o altă femeie în 2008, în Los Angeles, dar aceasta ar fi supravieţuit. Gargiulo a fost arestat în 2008 şi este acuzat de crimă şi în statul Illinois unde este bănuit de uciderea unei adolescente în vârstă de 18 ani, Tricia Pacaccio în 1993.

Kutcher este căsătorit în prezent cu Mila Kunis. El este unulş dintre cei 100 de martori care au fost chemaţi în faţa instanţei în procesul lui Gargiulo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici