Ashton Kutcher şi Mila Kunis, surprinşi în timp ce se sărutau în Los Angeles

Actorii Ashton Kutcher şi Mila Kunis, care au evitat să se pronunţe asupra speculaţiilor apărute în ultimele luni în presa americană potrivit cărora ar avea o relaţie, au fost surprinşi de paparazzi în timp ce se sărutau, sâmbătă, la o petrecere organizată în Los Angeles.

4768 afișări
Imaginea articolului Ashton Kutcher şi Mila Kunis, surprinşi în timp ce se sărutau în Los Angeles

Ashton Kutcher şi Mila Kunis, surprinşi în timp ce se sărutau în Los Angeles (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi actori se aflau la petrecerea organizată la Los Angeles pentru actorii din distribuţia lungmetrajului "Jobs", inspirat de viaţa şi cariera cofondatorului grupului Apple Steve Jobs, în care rolul principal este interpretat de Ashton Kutcher, potrivit contactmusic.com.

"Stăteau pe o canapea, de aceeaşi parte a mesei, iar Mila se juca cu mâinile prin părul lui Ashton. Avea cotul aşezat pe spatele lui şi se juca cu părul lui şi îi masa umerii. El s-a aplecat spre ea, i-a şoptit ceva şi a sărutat-o pe obraz", a declarat o sursă, citată de de publicaţia US Weekly.

VEZI AICI IMAGINI

Mila Kunis, în vârstă de 28 de ani, a negat cu vehemenţă zvonurile despre această presupusă relaţie a ei cu Ashton Kutcher, declarând în luna aprilie: "Este absurd! Un prieten e doar un prieten".

În alt interviu, acordat revistei Elle, actriţa a spus: "Ne plimbăm împreună. Ne cunoaştem de 15 ani. Avem mulţi prieteni comuni. Ne simţim bine unul în compania celuilalt. Asta e tot!".

Cei doi actori au fost văzuţi de multe ori luând cina împreună, călătorind sau mergând la cumpărături în ultimele luni.

Mila Kunis s-a despărţit de iubitul ei Macaulay Culkin în 2010, iar Ashton Kutcher s-a despărţit de soţia lui Demi Moore în toamna anului 2011. Potrivit unor apropiaţi ai celor doi actori, presupusa relaţie dintre ei nu reprezintă ceva nou. "Au tânjit unul după celălalt de mulţi ani. Asta durează încă de pe vremea de când erau prieteni şi jucau împreună (în serialul "Anii '70/ That '70s Show", n.r.)", a declarat o sursă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici