Autor, un eveniment dedicat bijuteriei contemporane, între 1 şi 2 noiembrie, în Capitală

Autor, un eveniment dedicat bijuteriei contemporane, se pregăteşte de cea de-a 12-a ediţie, unde 43 de designeri români şi străini selectaţi vor expune la Casa Universitarilor din Bucureşti, între 1 şi 2 noiembrie.

146 afișări
Imaginea articolului Autor, un eveniment dedicat bijuteriei contemporane, între 1 şi 2 noiembrie, în Capitală

Autor, un eveniment dedicat bijuteriei contemporane, între 1 şi 2 noiembrie, în Capitală (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

"Designerii participanţi au fost selectaţi de către un juriu internaţional, am avut multe aplicaţii şi abia aşteptăm să vedeţi colecţiile de bijuterie contemporană create special pentru ediţia de toamnă a evenimentului. Cu siguranţă lucrurile merg în direcţia bună, prietenii Autor ştiu deja că nimic nu se compară cu atmosfera incredibilă care se construieşte în cele două zile ale evenimentului; bijuteria contemporană ne conectează şi ne completează", a declarat Dan Pierşinaru, director şi fondator Autor, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Premiile Autor au impus designerii români pe pieţele internaţionale, iar acest lucru le face din ce în ce mai dorite, mai relevante şi valoroase. Evenimentul continuă seria de premii iniţiate la ediţiile trecute, cărora li se adaugă, în premieră la Autor 12, premiul publicului - designerul ales participă automat la următoarea ediţie Autor.

Biletele pentru Autor 12 costă 10 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici