Autorul Stephen King, mesaj ACID pentru Donald Trump şi suporterii săi

Autorul Stephen King le-a transmis suporterilor lui Donald Trump, preşedintele SUA, un mesaj pe reţeaua de socializare Twitter, scrie HuffingtonPost.

812 afișări
Imaginea articolului Autorul Stephen King, mesaj ACID pentru Donald Trump şi suporterii săi

Autorul Stephen King, mesaj ACID pentru Donald Trump şi suporterii săi

Masterul genului horror face aluzie în mesajul său la ultimele sondaje care arată că cei care l-au votat pe Donald Trump nu şi-ar schimba votul dacă ar avea ocazia. 

 

 

”O spun cu blândeţe şi calm: Dacă ai votat pentru Trump şi încă crezi că face o treabă bună, înseamnă că nu ai fost atent”, a fost mesajul publicat de autor.

Un sondaj publicat recent de Washington Post/ABC News a dezvăluit că doar 2% dintre respondenţi şi-ar schimba votul dacă ar putea.

În acelaşi timp, Trump de apropie de a 100-a zi în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, cu un record negativ: a înregistrat cea mai scăzută rată de aprobare pentru un preşedinte, în istoria modernă.

Nu este prima oară când scriitorul Stephen King îi aduce critici lui Trump. În trecut, el a mai publicat mesaje cu atacuri la adresa liderului de la Casa Albă:

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici